Wednesday, April 1, 2009

Sakit :(

Aduhhhh~~sakit tp bkerja. apakah??? alkisahnya, since dr mlm smlm aku dah start pns2 badan. nk kata mengejut tu tak lah jugak sbbnya mmg slalu kena ujan lately +____+. mybe tuh psl pns2 tetiba menyerang.

Tp dek kerana customer kesayangan, aku gigihkan jugak wat delivery perfume DKNY aku mlm td (RM100 je babe! mari2!! hehe smpat lg pomot ;n). Before tido mlm td aku dah telan pndol. so, pg td mmg dah kebah laa pns tu. tp terlambattt pulak bgn walo alarm aku dah menjerit sakan. mybe penangan ubat kot. (dan dan salahkan ubat. padahal?? hihik)

So, dgn yakinnya, aku mandi air pns pg td & pegi keje mcm bese. Tp ms drive keta tuh, dah rasa pns suam2 kuku dah. mata aku dah start pns & berair. Namun, perjalanan ke keje harus diteruskan.

Sesampai aje kat tmpat keje, bukannye aku demam pulak, tp aku diserang cir-bir. haaa kooooo +______+ bpinar bijik mata haku. smpai skrg dah 3x aku cir-bir (statement geli geleman tp nk gtau jgk. kata ni diary online kan?? hakhak).

Maka lemah longlailah aku skrg ni. mkn x kena. nk tido x kena. sbb sakit dia mencucuk2 weii..isk T______T. ape aku mkn tmasok lunch td udah slamat dahh ke indah water...lalalala~~~~

Tp mcm heran sbb kpala ku penin, sengal2 kat badan smpai ke tulang. kalo dok sini susah nk bezakan sakit ke tdak. kata aircond sejuk tahap 1 darjah celcius kan?? haaah ni lah padahnya. So besok aku adalah MC kalo beterusan camni. Slagi ko xturunkan temp aircond opis ni aku xmau dtg keje. Bye!!


Love; Ciare =)


4 comments:

  1. sian..hope u'll get well soon :)

    ReplyDelete
  2. take good care sis!

    get well soon!

    ReplyDelete
  3. TQ sume..dah jumpe doktor td :) mujur dpt MC..boleh rest..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha