Tuesday, April 7, 2009

Sangat Menyeramkan O_O

Tersebut lah kisah, pd hari aku ngn akak aku blk putrajaya dr kmpg kan, cuaca sgttt lah xstabil. ujan lebat ya amat spnjg jln. cuma bila dah smpai sg.buloh tu baru clear sket. So, oleh kerana kitorg berdua lesen P iaitu Profesional (ehem ehem) maka sedikit huru haralah kan. Bukan takot apa, byk pmandu gila kat atas jln raya skrg ni. Masa kat ipoh lg dah ada 1 pemandu gila. Dia bleh plak jln kat atas garisan laju semacam, signal satu haprak x bagi. at least kasi arr lampu ke kot ko nk terberak sgt ke, bini ko nk bsalen ke. ni tidak! dia jln kat atas garisan putus2 antara lane laju ngn lane tengah. kitorg kat lane tgh. mau lah kucar kacir akak aku nk ketepi sbb nk elak kan org tuh. o0o0o0o0 gilanyaaaa!!! di mana sopan santun sifat terpuji org Asia (ewaaah buleee) aku pon xtahu lah. isk.

Ok tutup cerita bab pemandu gila. mari layan gambar dlm cuaca buruk dari ipoh ke putrajaya. masa gamba ni ditangkap masih dlm perak laaa. x ingat kat mana. mybe around bidor-tapah-tjg malim camtu lah. sbb kitorg ikot jalan lama. save duit tol ;)






Sekian =D

Love; Ciare =)


5 comments:

  1. langgar jek kete pemandu gilo tuh yang..hahahaha. ek ehh, best plak aku nengok gamba cuaca buruk tuh

    :)

    ReplyDelete
  2. kty pun masa balik kg ..ujan lebat byk accident..

    ReplyDelete
  3. ^^redbloodsnow^^ hish masa tuk akak yg drive...kalo aku yg drive mau langgo saja...kahkahh...=D

    ReplyDelete
  4. time driving cenggini .. bahaya woo .. tak berani nak rempit2 ... :p

    ReplyDelete
  5. ^^Dakjaat^^ elelelee yeke xbani? tah2 lagi lajuuu kamu rempits =P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha