Tuesday, April 21, 2009

Tambah Duit Hanya Dengan Berbelanja =D

NAK PENDAPATAN TAMBAHAN? KALAU NAK, ADA CARANYA...
ISI MINYAK, SHOPPING DI GIANT, TESCO, CAREFOUR, PARKSON ATAU MANA2 YANG MENERIMA KREDIT KAD ATAU DEBIT KAD, MAKAN PIZZA, MCD, KFC...
BERBELANJA MACAM BIASA JE, TAPI BOLEH TAMBAH PENDAPATAN!!

hah menarik kan?? at least dgn ini kita akan dpt hasil selepas kita berbelanja. ko xpyh jual brg pon. ko shopping aja di mana then u'll get smthg. xde arr kosong ajeee kan??

maka amat seswaii lah dgn aku yg suke membuang duit berbelanja ni. (erm mcm kejam plak pkai words buang) tp dgn adanya pendapatan dari hasil pendapatan tambahan ni, maka bleh cover balek duit2 yg dah dipakai tuh, aiseh. menarik bukan?? =)

sape berminat??
xyah anta komen, call aja terus ke talian ini!
012-5986140 =D

Love; Ciare =)


9 comments:

  1. ^^Eya^^ yup very interesting :)

    ^^Yani^^ betoi lah yani...kite nk dgr talk mlm ni..opismate kakak kite, dia saje2 join then xperasan income dia byk..trus dia nk wat fulltime :) sbb kite shopping pon kite leh jana duit..fuhhh~~~very easy..HAHA

    ReplyDelete
  2. betullllll, bukan suruh beli barang tak guna or mahal, girdle infrared ke, penapis air ke, cuma blanja mcm biasa harian anda..hihi..tp kena tau cara la...

    ReplyDelete
  3. betul ke ni
    biar betul?? nak join gak la
    bagi lah brief skit

    *minat2..minat2

    ReplyDelete
  4. ^^Ruby^^ betul3 =D

    ^^Dayu^^ err alamak...nk brief2 ni agak lemah sket..xpe nti mlm ni kite nk dgr talk dia..nti kite crita advantages join bisnis ni kat blog ya ;) tguuuuuu

    ReplyDelete
  5. hurmmm..interesting. kire mcm dpt pulangan balik ler kan :D

    ReplyDelete
  6. ^^Redbloodsnow^^ ya ya..ramalanmu benar belaka =D kite mmg bsungguh nk join...tp kena kuar modal sket lah..actually bkn modal nk beli barang ke ape kan..just registration la...mana2 bisnis pon kena ade modal jgk..sbb kite shopping dan dpt pulangan..:)

    ReplyDelete
  7. sapa yang berminat jangan malu2 call, cuba korang kira modal jual air tebu, mesin je dah 1k ++...yg pastinya, nk register biz ni berganda2 murahnya...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha