Wednesday, April 22, 2009

Teaser: My Wedding Card


toink toink toink...cam melompat pakai spring pulak. huhu. erm cewaaahh rasa malu nk letak teaser kad kawen ni. aku dah nk kawen ke?? biar betik?? betik betik betik! =D cam xcayakan. segalanya berlalu dgn pantas. hampir 80% urusan kawen dah siap. dah 10% lagi tuh cuma yg melibatkan aktiviti membayar aje. then another 10% kena bli brg sket2 lg. insyaAllah akan setle pd tghbulan 5 nti. aminnnn ^___^

Perihal kad di atas: Ada peristiwa yg sangat PAHITTTTT (puii puiii) lebih pahit dari hempedu (ewahh ;n) sewaktu proses membuat mendapatkan kad kemudian terkejut sendiri ada makhluk Tuhan plg TAK SEKSI pd KAD aku.

NAMUN AKU REDHA. PASRAH AJALAH WALAUPON ADA CELANYA. NAK REPRINT KAD BARU TAKES TIME. SO AMEK PILIHAN GANTIRUGI TAK SEBERAPA AJE. JADI, OLEH KERANA KEDAI TERSEBUT SUDAH BAYAR GANTIRUGI DAN DAH MINTAK MAAF, JADI AKU TAMATKAN SEMUANYA DI SINI. pada korg yg nk buat kad kawen, berhati2 okay. kalo ikotkan ati aku mcm nk gadoh ngn tokei kedai tuh, tp mujur tunang coolkan balek. xpe lah. yg pnting dorg bertanggungjwb. aku bukan nk sgt pon duit gantirugi tu. STILL SAD AND ANGRY ACTUALLY. pasrah. pasrah. APELAH SGT ADA PD KAD?? akhirnya org buang jugak kan? This is what my fiance said. So aku REDHA ajelah. Lagi satu, kalo nak buat kad, MAKE SURE AT LEAST 2 MONTHS before, then kalo ade problem pon still sempat nk reprint segalakan. unless kedai tuh bleh print dlm sehari momantai lah kan. UNFORTUNATELY, they cant.

T________________________T

Love; Ciare =)


11 comments:

  1. aku nampak kad tu putih pink berbunga.. cantekne ciare =)

    yg cela tu, saba ye ciare,, huhu kebetulan mase ko kol lina, aku ade kat ctu, so aku pun ter'tau gak huk huk seb baik die ganti rugi kan erm

    ReplyDelete
  2. adakah aku makhluk Tuhan plg x seksi itu? alhamdulillah...nmpk gaya nye aku sedikit berjaya menjadi gegirl muslimah...kehh kehhh

    ReplyDelete
  3. erk ape yg celanya beb?
    x sabar nk dapat kad dari u hehe

    ReplyDelete
  4. lar nape ni ciare...??
    apa tak kena ngn kad tue..?
    lagi satu tak jemputann pong..!!
    majuk nie...

    ReplyDelete
  5. ape celanye cia?nmpk cam ok je..

    ReplyDelete
  6. waaaa..cian ko. sgt sadis kan if kad kawen x menempati ape yg kte nak :( klo zie la kan...kompom tarik muke masam ngan tokey kedai tuh taw yang...hehehe

    psstttt psttt...if ade lebih kad kawen tuh kan, kirim²kan lah jugak ngan Zie ea...wat kenang²an maaa


    :)

    ReplyDelete
  7. ciare......
    nak kawin dh ko ek? ramainye member2 kite dh kawin eh??

    ReplyDelete
  8. ^^Dudu^^ tu laa...aku mmg tgh berSABAR ni...DUGAANNN T___T

    ^^mawar^^ ko makhluk Tuhan plg sexy ;)

    ^^Ilyanie^^ hehe sabar..tggu ye...:)

    ^^Ann^^ actually nk bukak 1 entri mintak address. cuba tgk link kat gadget belah kanan plg atas..dah lama kat situ.ann yg xtgk T____T. tp kad jemputan akan diedarkan awal Mei.

    ^^Yani^^ erm celanya adalah...T___T...uu xmo ckp..biar org xpasan...kecik aja celanya but still buroks.anyway gamba di atas hanya sampulnya...isi nya RAHSIA..egegege :)

    ^^Redbloodsnow^^ HARUSSS dah tarik muka siap ugut2 lagi nk kondem kedai dia dlm blog kalo xbayo gantirugi..wakakaka..tau dia takot..hahaha =D

    ReplyDelete
  9. ^^Redbloodsnow^^ ehh utk Zie insyaAllah ada...:)

    ReplyDelete
  10. sampul pon da tantek...excited nk tgk isi nye

    ReplyDelete
  11. ^^yanie^^ dont judge a book by its cover..huhu..sampul tuh utk cover sume cacatcelanya +____+

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha