Wednesday, April 22, 2009

Tetamu Si Cilik Bergaya ^___-

Okay aku rasa tak puas sbb entri2ku arini tiada gamba. So rasa gataaaaai aja tangat nk upload kan. haha. mujur ada event kat umah aku mlm td. maka adalah benda aku nak update kan. miahahaha =D weii bukan senang nak jadik blogger tegar. erk?? nak tercekik aku dgr pkataan blogger tegar. walhal. bukan aku wat fulltime pon. takat bantuan sikit2 nuffnang, ada jugak penyeri idup aku. walopon jumlahnya sikit dan tak sebanyak korg at least ada somethg yg akan buat aku tersenyum. hihi

Okay seperti dlm entri yg aku tulis td (pepandai lah scroll ke bwh, malas sihh masuk hyperlink segala. hehe) umah aku kan ada tetamu mlm td. So inilah salah seorg dari tetamu aku. comeikan?? :)
gegurl ini sgt pandai posing. serius! aku tak ajar pon dia cara2 posing tp dia wat sendiri. bila aku on aje camera fon dia trus posing gitu gini. kawaaiiiii =D

owh smpai sini saja. ngtoks laaa weii ~(=___=)~

Love; Ciare =)


8 comments:

  1. sape budak kecik tu...comelnyeeeeeeeee....

    ReplyDelete
  2. ^^Fashya^^ haishh susah betoi nk eja nama dia..tergeliat jari i nk eja =P erm ni anak opismate kakak kite..mlm td wat mkn2..so dorg dtg...comei kan?? :D

    ReplyDelete
  3. haaah comel...muke pon fotogenik..bukan mcm i..fotogedik!hahahah

    ReplyDelete
  4. A'ah lah yang...sgt pandai die berposing.comey lah tuh. muke die mcm ade iras² Kak Ayu lah yang...tol neh. pd mate aku lah..hehe

    neh die link kak ayu http://thesunearthmoon.blogspot.com


    :D pi tgk sendiri. iras² die x :P

    ReplyDelete
  5. ^^Fashya^^ comei kan...rasa nak culik budak tuh wat anak angkat..wakakaka =D

    ^^oneyani^^ me too...fotoGEDIKS yg lebih..haha...alaa xprepare lg laa nk pose camne time kawen nti...huhu T___T

    ^^Zie^^ serius ke?? hish harussss terjah blog kak ayu ni ;)

    ReplyDelete
  6. inilah nur irdina binti al-hadee..wei skali lagi ko gagal tgkp gambo menu aku yg best bangat tu...ambik gamba rumah wat gapo..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha