Thursday, April 30, 2009

This one is mine now ^__-

Owhh at last! hihi. erm actually utk mendapatkan baju ini sgt thrill. haha. 1st of all aku nmpak baju ni kat style2.info (ni kira mcm dia ske wat review baju2 best kat blog ni haa) di mana ini adalah cinta pandang pertama. bila nmpak aje trus aku mcm kena terpaku gitu lah kan. ceewah! please no drama today! ;)

Pastu aku terus anta komen laju2 kat empunya kedai. huhu~~ rasa mcm kepingin bangat sih sama ini baju. sbb aku masih lagi nk kumpulkan baju yg sesuai dgn legging yg aku beli kat c33ram00n. aku rasa sume org da tau kan ni blog sape? =P

nama baju ni sugar lava ke apetah. pastu sgt comei cam lollipop gitu. ya-a-ow ;) uuuh~~i like! =D ape yg thrill sgt mendapatkan baju ini?? hehe actually xde lah thrill sgt bagi pihak aku. tp bg pihak empunya kedai. sebab bleh plak pos opis kat ttdi nun tutup for renovation. so, dia pon sangatt rajen utk COD ke cyberjaya. err sbb aku mmg suke tmpang opis akak aku kat cyberjaya utk anta parcel. aku kan merewang sana sini sbb xdok opis. so mintak belas ihsan dari kakak aku utk terima sume parcel2 on behalf aku lah kan :)

Dan semalam baju ini selamat sampai ke opis kakak aku dihantar oleh tuan kedai sendiri. huhu~~ balek umah ajeee aku trus sambarrr baju ni. ape lg pakai lah dgn legging segala high heels bagai kan. wakakakaka. bajunye mmg seksiiiiiiiiiiiiiii. so have to wear inner inside unless ko mmg nk tnjuk badan kat org ramai silakan xpakai inner ;)

Kainnya strectable dan ringan. sejuk pulak tuh. haishh ^__- suke bangattt sih. ahahaha =D
lawa kan? ;) erm anyway ini adalah model blog tersebut. bukan cikbakalpuanciare yek. aagagagaga. erm so sapa nk beli baju ala2 gini sila terjah
{theroseattic}

Love; Ciare =)


2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha