Thursday, April 30, 2009

~~ Tik Tok Tik Tok! ~~

waaahh pantasnya masa berlalu. huhu ~1 month until our wedding..doakan yg terbaik utk kami~ ceewahh ayat sgt tulus mulus =D erm anyway, pejam celik pejam celik ada lg 1 month jer wei utk menuju ari aku menikahkan diri aku dgn MK. aik?? cam pelik aje ayat. haha. abaikan. mls nk delete. teruskan aja menaip tanpa segan silu. ewahh!! ;n

Erm apa lg nk tulih ni ek? errr..mmm..okay lah tade ape nk tulih wat masa ini. sbb mata pon dah kuyuuu aja ni. xckup tidoooo! (sape suh ko tido lewat?? T___T)

Happy working everyone ^__-

Love; Ciare =)


2 comments:

  1. ^^Diana-k^^ erm wat masa ini belom ada neves lagik..sbb terlalu kelam kabut mnyiapkan segala macam mak nenek utk majlis nti..maybe dah dekat nti baru neves tahap cipan smpai penin2 pastu berkerut2 wat muke kompius..but still excited =)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha