Friday, April 10, 2009

[#www.savoc.com.my#] - TT@Cyberjaya (Tonight)

Assalamualaikum / Salam Sejahtera

Dear members @ new members @ members-will-be (hehe ni aku sndiri tambah. haha ;n),

Minggu nie 2nd TT akan diadakan di Cyberjaya dengan tujuan agar dapat mengeratkan persahabatan semua ahli serta menarik minat owner Proton Savvy yang lain. Harap rakan-rakan dapat memeriahkan TT ini.

Also for the new members, u can submit your membership form during the TT.

Venue : Hassan Cafe, Cyberjaya
Time : 9:00 pm / 2100 hrs onwards.
Date : Friday 10/04/2009

Berkumpul Di Petronas Ikram, Bangi, bersebelahan dengan LLM/Ikram/KLIUC Jam 8.30 mlm.

##======================================##

So kpd blogger2 yg ada pkai savvy jom ramai2 pegi TT mlm ni (padahal besok kije x hengat). Atau daftarkan diri anda terlebih dulu di www.savoc.com.my =)

Love; Ciare =)


6 comments:

  1. Hassan cafe tu kedai mamak paling mahal penah aku makan...beware....

    ReplyDelete
  2. cia pg ke mlm ni?
    nk itot!!!=(

    ReplyDelete
  3. ^^Atty^^ alaa kak pinjam la savvy sesapa pown..hiks =D

    ^^Ruby^^ erk!! order air suam jelah..kikikiki~~

    ^^Yani^^ yup! tonite lah yunk..smpat lagi kot you naik flight =D hehe mau kena lempang aku ni kang...hahaha larikkk ;)

    ReplyDelete
  4. naik flite mmg sempat..tp tiket xsempat nk beli..cam mano tu?
    bole ke nyelit kt tempat simpang bag tu?hehehhehe

    ReplyDelete
  5. ^^Yani^^ hahaha..bleh aja...yani cilok aje masuk dlm bagasi.yani bkn beso sgt pung.lalalala~~

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha