Wednesday, May 13, 2009

API vs LEO vs HOT TEMPERED

Aduhhh. pagi2 lagi dah kena serang bertubi2 pasal sistem tak bleh send invitation. hampeh! i dont enjoy every seconds being a software engineer. erk?? tak baek tau kamuu ni. itulah punca pendapatan kamu. bulan 10 ni bleh wat anniversary keje tahun ke-3. owh aku semakin matang. cewah dan dan ngaku makin matang! hah! iyelah tuh. perangai pon childish semacam. lagi2 pulak masih terkinja2 mcm kanak2 ribena. camni kaa mau jadik bini org?? YA apa salahnya? tak berdosa pon :>

Owh aku geram lah skrg ni. napelah ada banyak manusia bengong, bodoh sombong, berlagak pandai?? aku benci benci benci. uuuuuu~~~ napa suma org nak bg tekanan pada aku?? dah lah aku skg ni tgh berada di saat2 genting. tak kuasa okay nak melayan kerenah bodoh korg ni. errr beri laluan yer. tuan umah nk meluahkan perasaan psl kerja ni. hoho. jgn korg plak g banned aku punye blog sbb mnyumpah seranah di sini. hiks. errr tp aku sgt2 marah dah nak berasap2 dah kepala nih. adoi tension T____T

Huh~bila dah jadik camni, mmg sori lah aku nak bermesra ngn korg. pegi mam*pos okay. ko ingat aku kesah ke kewujudan ko dlm idup aku?? Maka kerana sgt geram tahap maksima kalah impak maksima, maka aku hanya akan invite selected people into my wedding. (alah kalo invite semua pon bukan dorg dtg pon, ade aku pedulik! what a waste cards ajek ;v) Jgn harap aku nak display2 invitation card kat dinding papan kenyataan tuh!! SUMPAH ni tahap gaban punya dewa kemarahan nih. malah apa aku taip pon aku main belasah dan ikot ati aje. Ehh nih opis client punya cita. sbb aku memang tak ngam langsung ngn org2 sini. Dont worry, geng vendor, opismate sebenar akan dpt kad dan dialu2kan sangat. korg ni bukan bleh caya! kang ckp aku kedekut taknak ajak kenduri lah ape lah..huhu..aku tgh marah ni babe! hihi takot x? ~~ aku cuma tgh hangin ngn org2 sini aja. sbb dorg tau psl wedding aku. dok tanya bila bila bila?? tp wat aku hangin. please okay!! aku tak jmput ko itu urusan aku. hahahahaha. AKU MMG KEJAM.

Owh, org berzodiak LEO mmg gini. very friendly but once you messed with me, mmg tamatlah riwayat ko dlm idup aku. pasni aku just like "err do i know you??". dah la segala mcm keburukan ada kat aku, unsur API which is degil kepala batu sume, anak bongsu pulak yakni tak mau kalah. pastu ditambah pulak perisa2 yg tah dari mana aku dpt, maka jadi lah aku seorg yg hot-tempered memanjang. hoho.

Alaa tp korg jgn lah takot pulak berkawan ngn aku. huhu T____T aku baek tauu. puiiiii :> erm dulu aku rasa mmg xdelah hot tempered sgt, tp bila dah masuk ZAMAN BEKERJAYA neh semacam pulak temper aku. asik hanginnnnn aja. masa belajar aku xde lah mcm ni sgt babe. ape kess ko ciare!!?? uuu~~~

owh setelah berbicara sama blog, hatiku tenang sedikit. YA ALLAH semoga ketenangan ini berpanjangan.

AMIN.

Love; Ciare =)


5 comments:

  1. huhuh..saye berbintang leo jugak..hihihih..bile bday ciare?

    ReplyDelete
  2. aiiyoooo!! takuttt nyer...ciare dah marah lar....plz..senyum cket...ha..kan lawo dah tuh...

    ReplyDelete
  3. ^^bride-to-be@Intan^^ mine is 22nd August 1984...intan bila? hihihi..kang terKEMBAR pulok =P

    ^^Ann^^ ayok ayokk xtau..=P erm marah kejap2 aja..tp terkesan di hati babe..uuuu T_____T

    ReplyDelete
  4. yang, aku pun bencik gak ngan manusia yg bodoh sombong berlagak pandai...huhh!!!

    wahhh..same ler kte berzodiak leo. leo mmg mcm tuh kan...bersabar selagi ada kesabaran, but once kesabaran hilanggg...NAHAS LA ENGKAU!!!!


    hahahaha :P sabo ek yang :)

    ReplyDelete
  5. ciare..b'day kite 18th august..huhuhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha