Wednesday, May 6, 2009

Besday Celebration :)

Owh sudah ketinggalan beberapa gerabak ketapi nampaknye aku ni. ari rabu baru nk update kejadian ari senin. wuhuu T____T aku ngakk bisa tegarr. ceewahh macam lah blogger tegar sgt sbelum ni pon. aku lempang jugak sekali budak ni kang (budak kerrr??) anyway xpelah, biar aku yg declare syok sendiri konon tegar lah gitu. puiii ;n

Okay alkisahnya ari senin aritu aku xrancang nk kuar g mkn pon. aku mmg keletihan sgt2 ni. walopon bdn aku larat bergerak ke sana sini tp otak aku serius perlukan rehat. Almaklumlah dari jumaat lepas lagi aku tak dapat rehat cukup T_____T owhh dasyatnyaa penangan nk kawen. sampai tido pon terpaksa dikorbankan. mana taknya, the whole weekends aku kena jadik supir mak aku ke hulu ke hilir sbb nk edarkan kad jemputan. tak thrill lgsung pengantin yg kena drive bwk mak utk jemput org dtg kenduri nti. Kalo sampai umah org mesti org tanya "sapa yg nak kawennye?" then mak aku jawab "yang ni lahh" hhohoho. tak bestttt langsung okay! uhh tak surprise langsung. maybe aku patot pakai mascot sukan komanwel ke ape so takdelah org2 cam muka aku. T____T. owhh penat! ape2 ajelah. So smpai ari ni pon aku lgsg tak rehat2 lg. tiap mlm msti tido kol 1 lebih. nape tah? byk sgt ke kad kawen yg nk tulih alamat tuh? tak jugak rasanya. Okay focus on last monday.
we all beramai2 kluar lunch utk celeb besday diana (dua dari kini). Yang ujung tuh azhan, then diana, nana & yani. Actually memula aku dah set mind nak tido ms lunch. ngtuk giler seh. then tetiba bleh terlunch pulak. hampes sgguh. xpelah, at least utk celeb besday opismate aku :)

Dari kiri, kaksu, kak ina, jaspal, yg ujung tu sape tah. haha. kan aku ckp, aku dok sini aku kenal tak sampai 10 org =D huahuahua. gila ke ape? susah babe nk ingat nama2 org ni. nasib aku ingat nama MK. owhh. kamu sentiasa di hatiku. ceewaahh ^__^

erm tgklah pinggan aku tuh cam apetah rupanya. haha. tp serius tak abes. byk babe ayamnye. hancus dietku. erm we all kuar ke kenny rogers plaza damas masa ni. serve dia sgt lambat ko. 2 pekerja je?? huh! boringg~~

Oleh kerana lama sgt kat kenny rogers so xsmpat nk usha2 baju ;n. Erm anyway mkn kenny rogers sbb jaspal (projek manager) nak belanja. he is sooo generous that day. napa tah? rasa tak percaya pon ada. sebelum bukan main kedeks lagi. hahaha. mampuih aku. harap dia tak baca blog aku. huahuahua =D. erm dgr cite dia dpt claim utk 4 bulan. huh komfemmmm belas2 ribu babe. mencik! jelessssssshhh..hahaha

emmm tu jer kot. bye

nakbagitaujugak: gamba aku tiada di atas. ngak usah cari ;n

Love; Ciare =)

3 comments:

  1. oo..makan tedap hingat hakak x ciare?

    ReplyDelete
  2. ^^eya^^ hehe mstilah lupa sume..hahaha..sedap kak...haishhh..susah betol lah kalo org kuat mkn nih T_______T

    ReplyDelete
  3. Aku pon plan nk tdo..dh siap landing n slimut bagai dh ari tuh...tp tuk meraikn besday kwn nyer pasal..bngun...nasib akhirnya smuanyer mjadi percuma kn..hehehe...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha