Tuesday, May 19, 2009

Camne org lain bleh fokus keje tah di saat genting neh??

Hah amek ko bukan main panjang lagik title aku bagi. kahkahkah =D err apasal ketawa?? tajuk bukan main serius bagaii kan? erm mggu ni kan aku nak berusaha berada di dlm mode JGN EMO. hihi. so kalo emo pon buat buat tak emo jelah. layannnnn ~~~~ hiks

Tapi betui apa? time kritikal a.k.a genting (bukan genting highland. haipp!! ;n) camne, aku dah tak bleh nk fokus buat apa pon. tipu aku ckp aku bleh fokus wat keje ke apa kan. sedangkan dlm mimpi pon aku termimpi aku tgh isi telur kat bunga telur! apa kes?? hahaha. apa tah lagi masa berjaga dan otak tengah waras. mesti lah otak aku asik berpikir ke arah hari besar tu nanti aja.

Tak waras lah kalo ckp ada bakal pengantin yg wat dunno whatsoevarr psl wedding dia. kalo ada tuh maknanya sesuatu adalah ikan (something is fishy larr huhu). aku dah CUBA sedaya upaya utk tak memikirkan sgt psl tu especially time tgh opis hour kan. aku dah cuba utk fokus psl keje. fokus dan fokus. tp MALANGnya cam tak berjaya jek.

HASILnya kerja aku sekarang adalah tunggang langgang. saya mintak maap bos. sebab kualiti kerja saya amat buruk masa ni. i'm sorry T______T

XOXO;
Ciare =)



8 comments:

  1. go ciare...memang normal masalah ni berlaku kpd bakal2 pengantin..sila jgn emo k..anyway,gudluck 4 d preparation and success wedding..

    ReplyDelete
  2. ehehehe...mmg xduk senang la kamu lately ni..nk ckp mcm mane eh..perkara normal la b4 nk hadapi big day..hehehe byk2 kn selawat bg hati tu tenang sket

    ReplyDelete
  3. rilex ciare..
    fokus..try to focussss

    ReplyDelete
  4. heheeheh
    mmg dah tak fokus dah ni
    dok ngitung hari nak kawin je dah ni
    cuti pun dah apply
    ni minggu terakhir keje ni
    next week start cuti dah..

    *nak hand over keje je rasa

    ReplyDelete
  5. ^^Hanani^^ TQ akak (ehh yeke akak ni tah2 adik =P). erm tu lah, skg ni tgh redha aja psl keje. tp rasa bersalah pd kompeni sbb mmg xdpt beri komitmen lately T_____T

    ^^Yani^^ selawat..selawatt...=) TQ yani. wish the best for me & MK yek.

    ^^Neeza^^ sy mmg mencuba sedaya upaya utk focus ^___^ tp berjaya ke tak itu blkg kira.

    ^^Dayu^^ owh bestnyaa ini last week keje. uuu..walaupon tarikh kawen kite sama tp nape dayu start cuti dulu T_____T

    ReplyDelete
  6. selalu sgt da wish the best for u cia...hadiah utk u i da beli..hehehehe

    biase2 je..but hope u suke la=p

    ReplyDelete
  7. ^^Yani^^ tq sbb slalu wish..i know :)

    wah udah beli adiah? hikhik..xpe xkesah pon apa....yg pntg nti yani dtg tauuuu :D

    ^^greenieycactus^^ ehh takde sedih2 dah..dah masuk fasa berdebar2..hiks

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha