Monday, May 4, 2009

Dari Camera Pengantin ^_-

**ini adalah entri autopublish**

Dari gambar album pengantin ni. ceeeewaahhh;) erm kalo nak diikotkan, aku dah buat 7 entri pasal majlis kawen salah seorg puteri 7 bulan Mac yg lepas. hana, dah sebulan lebih yerr ko kawen =D ngeeeee. apakah?? ;n So kali ni wat entri laju2 ajelah nmpaknya. Alkisahnya, aritu hana called and she said that the pictures masa nikah (err which means yg aku mekapkan dia masa tuh) hasilnya adalah cantek. maka aku mintak puan hana ciken litel (peja jgn marah yek :p) utk emailkan pd aku gamba2 dr koleksi jurugambar profesional dorg aritu. Sooo ginilah hasilnyaaaa **sambil kembang2 idung ;n
Sila click gamba2 di atas utk tumbesaran yg lebih jelas (?? huhu). udah click?? bagus bagus. sgt mengikut arahan lah korg ni. hahahahaha

So dgn ini SetembamCiare sgt serius utk meneruskan bakatnya yg tak seberapa ini dlm bidang andaman. tp apa2 pon bg arr aku kawen dulu ek. hahaha. nti pas aku kawen aku bcadang utk masuk kursus andaman dan melibatkan diri secara serius. hihi. cant wait! =D

Rasa excited pulak. eegegegege ;) aku mmg minat sgt bab2 mekap ni. malah, telah menunjukkan bakat seawal 4-5 tahun. fuhh~~ aku blajo pegang lipstick dulu dari pegang sudu kot. haha. ehh dulu masa kecik2 mak suap. mana ada pegang sudu. dah skolah baru ada pegang sudu kot ^_-

okey itu saja. sekian. chow!

Love; Ciare =)


3 comments:

  1. Whoaaaaaaaa
    kak andam.
    kak andam
    Muahaha

    btw, nice jek mekap dia kan?
    ada bakat!

    ReplyDelete
  2. ^^Farah^^ sweet ke? TQ TQ..mmg takot gak nk mekap over2 nti larik plak laki dia..so mekap light2 jer gitu....pgantin pon mtk nk natural jer =)

    ^^Ilyanie^^ hehe best jgk jadik kakak andam nih ;) mmg xsabo nk masuk kelas makeup nti =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha