Sunday, May 10, 2009

GADIS LITAR di MIHAS?? ape kes!

Assalamualaikum. owh jangan risau sebab MIHAS tidak dipospon sampai isnin. wakakaka. dan sori sebab memungkiri janji. lain kali tak mau berjanji lagi lah. haha. aku tak janji ini akan jadi entri terakhir utk MIHAS. hoho =P
HAH! cuba kau orang tengok org berpusu2 di muka entrance tuh~~ fuh~~ dah lah panas. padat dengan manusia pulak tuh. aku nih dah lah cepat sangat rasa nak pitam. ish ish ish. tp gagah kan diri sebab mau mengMIHASkan diri ini demi free fo0d?? wakakakaka =D

Err yang ini bukan gadis litar. tapi mungkin bapak kepada gadis litar. hukhuk. sampai menonggeng2 pakcik ni depan keta sambil bergayut tepon. apa dia ingat dia tuh freegift ke kalo tangkap picture kat sini. deiii!! (eh eh tetiba teringat beli dudu percuma lulu. kahkah. sapa yg cipta nih ek? JA rasanya. sori kalo tersilap. 5-6 tahun suda~~hakhak).

Gadis litar paling sopan abad ini okay =D ape kau org ingat gadis litar yg dimaksudkan aku adalah memakai 2 pieces bikini ke hape?? ish ish. otak pink sgguh kau orang nieh. haha. sian. sori terpaksa hampakan korg. aku arini alim sket nk menginsafkan semua pihak bahawa gadis litar boleh berseksian dengan memakai baju kurung. manis bukan?? HOHIOHOHOHO sila kutuk apa2 yg patut. bagi arr can aku mau puji diri sendiri babe =D

Gadis litar 2. hehe. ape arr ko nana. pose tak seksi langsung. wat arr aksi2 poco2 ke ape kan :P

Owh ramainya manusia. maka migraine pon dtg. selamat dtg migraine. jom pulang :)

Love; Ciare =)


3 comments:

  1. somel gadis litar tuh..hiks

    ReplyDelete
  2. Ala...ciare xckp nk masuk dlm blog...kalu x mmg dh pose seksi2 dah..huhuhu...:p

    ReplyDelete
  3. ^^Eya^^ hikhiks :)

    ^^Nana^^ agagaga..gambo2 aku capture wajib masuk blog kan.haha.lenkali be aware :) hoho

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha