Monday, May 25, 2009

Have Fun @ Funfair Bukit Jalil ^__^

Assalamualaikum =)

arini cerita psl funfair okeh. (padahal dah peram masuk ari kelima dah. hiks) actually ni cerita ari kamis mggu lepas. almaklumlah, kata pindah bukit jalil kan. so harus lah kena mengexplore keseronokan yg ada di situ. takde lah keras kejung kang duduk situ sebab keboringan kan :>

Tp funfair ni last day kat bukit jalil 24 Mei yakni semalam. mujur kitorang sempat terjah dulu sebelum dorg menamatkan riwayat di bukit jalil. yeayyy ^___^

Owh tp sebenarnya bukan nak pegi funfair semata2. kitorg ada MISI X yg berlangsung pkul 1 pg di KL. hahaha. disco disco?? itu dlm otak ko yek. abes tuh xkan nak masuk disco bertudung gini?? ko giler! (err xtau lah kot ada org buat. kalo ada, bwk2 lah insap)

So utk mengisi masa lapang sampai 1 am, kitorg pon berseronok2 lah dulu kat funfair neh. nak pegi giant @ carrefour takde pitih dah. baik selamatkan duit aku dulu. weeee ;)
sesampai di sana. cewah ;) malangnya tiada flash T__T

ati bakal pengapitku. hiks. time neh dia nak men game bernama Sky Rider. nampak cam comei babe. tp...............................amat seram. mujur aku tak naik. I had a bad feeling mengatakan permainan ini tak secomel rupanya.

owh berposing di depan sky rider. masa ni ati dok atas buaian tuh lagik. tp lom start lagi. seram babe. berani sgguh dia main sensorg. cam pelik rope aku kat sini :(

See???? bukan comei okay! macam nk terpelanting dah si Ati tuh. owh ngeri. naseb aku tak naik. kalo tak komfem histeria kat atas tuh. hahahahaha.

Seperti biasa, inilah satu2nya game yg aku bleh naik. hehe. iaitu euro wheel. ala2 mini eyes on malaysia lah. (ehem ehem aku dah naik EOM okay. berrraaani tauuu =P. mestilah berani sbb ada MK ;p) itu pon aku dok berpaut kan tiang2 tepi tu haaa. sbb aku rasa mcm tak stabil lah benda tuh. open-air pulak tuh. haishh. rasa nya kalo angin monsun lalu aku dah tercampak sampai ke mana lah agaknya. takot gilerrr T____T

Huh macam2 dorg main. aku main 1 jek. hehe. aku jadik photog lah kaedahnya. seram arr nk men game2 kat sini.

Yang ni pon takot jugak. owh penakot bagai lah aku ni ;)

yang ni pon game nya tidak secomel mesin dan lampunya T____T

Ni lah sky rider yg ati naik. serius aku takkan naik sampai bila2 (ini siiiriyes --> nada wonderpet hahahaha)

Rasanya dlm kul 11 jugak baru kuar dr funfair neh. pastu we all meneruskan MISI ke KL. masa tuh dah lwt dah aku rasa. dah ingat bantalll aje. ari jumaat apa lg? bgn lewat & pergi keje lewat & balek awal. hah amik ko. nmpak sgt kualiti kerja aku menurun skg ni. owh x suke situasii gini T________T.

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. bapak gempak fun fair kt sane..kt trg..hampa..hahahha

    ReplyDelete
  2. ^^yani^^ tuh lah..mmg best..tp ms kitorg pegi ni dah masuk bulan ke-2..org pon dah kurg...tp mmg best cume takot aje nk maen :P

    ReplyDelete
  3. ^^Media Siber^^ 5 ari lg utk nikah =D dan 6 ari lg utk kenduri besarnya :) this weekends. yeayy. hahaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha