Monday, May 18, 2009

Peraduan Bibir Menawan Bersama LIPICE ^___-

**ini adalah sticky entri sampai 31 Mei bila aku suke.. hiks**
Kenapa aku submit jgk gamba dlm contest ini? (ada sape ke nk tau? hehe. erm layan ajelah ;n)
#1 Sebab rasa macam syok sendiri senyuman menawan mcm setengah mampos nk posing gini utk mencari gambo yg sesuai. kalo pkai camera yg ada filem rolls tu komfem abes 3 rolls at least. hurm tetiba tingan rolls sushi king. slurp! ;)
#2 Kerana tarikh tamatnya adalah 31 Mei. hahahaha. apa kena mngenan dgn aku? hehe sebabnya 31 Mei tuh aku kan..err ...ehem ehem..sedang menjadi raja seharilah kononnya. so ingin lah abadikan tarikh 31Mei tuh dlm situasi yg berlainan sket. at least ada 2 kejadian yg bleh mengingatkan aku ttg 31 Mei ^_-
#3 Bergambar bersama Lisa Surihani?? hehe. mcm kelako. tp kalo dpt ada salahke? ada berdosake? hihi. tidak sama sekali. erm psl kemengangan bukan lah motip utama masuk contest ini. lgpon syarat2 penyertaan xsesusah mcm kena pegi malaysia idol ke OIAM ke ape kan. just tangkap gambo dgn lipice and pose! bukankah mudah?? =D
#4 ..takde sebab dah kot
#5 Okay ada. sebab utama aku submit gambo utk contest ini adalah FOR FUN dan bukan FOR FUNNY. wakahkahkah =D errr...seronok bukan melihat muka sendiri di website lipice?? ;)

Cara2 utk mengundi saya (cehh tetiba jadik sopan ;n)
#1 mula2 masuk ke website lipice.
#2 masuk ke menu contest
#3 kemudian pilih menu gallery
#4 cari penyertaan saya dgn memasukkan email saya iaitu narapidana84@yahoo.com di ruangan Enter Email then click Search! kemudian vote aje sesuka ati you all. TQ =D

nakbagitaujugak: anyway aku telah vote utk hanis zalikha kerana dia sgt commmel. hehe. agak2 ada org ke nk vote aku ey ;)

Love; Ciare =)


22 comments:

  1. ramainyer masuk contest lipice ni..apa2 pun itu 31 mei my besday ye dik ciare..

    ReplyDelete
  2. eh..ciare pon masuk ke...
    31 mei ciare menjadi raja sehari eh..dup dap dup dap x..

    ReplyDelete
  3. ^^Dee^^ yeke kak?? erm nti kite ptong kek sama2 lah yek :)

    ^^Dilot^^ masuk suke2 aje :) hehe kompemmm dup dap dup dap...tak tak ckup space dah jntung nk dup dap dup dap nih =D

    ReplyDelete
  4. kalau Dakjaat nak ikut contest boleh? hahahaha! :p

    ReplyDelete
  5. semoga ciare leh menang contest..

    ReplyDelete
  6. ^^azmanshah^^ hoho bkn awek tp bakalisteriorg..ceewahh ;)

    ^^dakjaat^^ jomm arr masuk contest ni..rasanya dlm T&C dia xckp pon ONLY girls bleh masuk.haipppp ^_-

    ^^atty^^ alah kak, utk suke2 je...xbharap lgsg bleh menang T___T

    ReplyDelete
  7. wah!!!!
    klu camnih ada peluang besar untk menang nih...hiksss

    ReplyDelete
  8. woah. berkilau gtu lips dia. ala2 lisa surihani hihi. nnt i vote

    ReplyDelete
  9. Fuyooo
    submit jugak akhirnya
    HEHEHE~

    O.k2
    semoga menang ea.
    =)

    ReplyDelete
  10. ^^masvi0na^^ besarke peluangnya kak? =D huhu~~

    ^^Farah Amin^^ hehe nak vote ke? uu terharu terharu..cewaaah ;)

    ^^ilyanie^^ erk xde mnaruh hrpn tuk menang lah dik...haha..suka2 jer :)

    ReplyDelete
  11. dah vote kamu
    masuk2 1st page nampak muka kamu
    terus click dan vote

    ciare, nak tanya ni
    amik umah kat puncak jalil
    jalan pe??

    ReplyDelete
  12. ^^Dayu^^ huhu dah vote? segan le pulak ;n

    owh umah tu? erm jln PUJ9/27..

    nape dayu? kite berjirankah? =D

    ReplyDelete
  13. heee heee...same ler kte yunk. tp aku masok contest neh ade agenda lain..hanya kerana N**N*** hahahaha...

    Psstt..udah vote mung ;) winkss winkss...chantek sey pic ko tuh..jeles aiii

    :D

    ReplyDelete
  14. ^^Redblo0dSnow^^ hehe tau tau..psl yg ada org nuffnang call arituh kan? =P erm i pon udah vote you tauu. ceh tetiba i-you ;)

    ReplyDelete
  15. ciare, dudu dah vote kamu :D

    erm erm tp kann ciare, lipice itu nampak kabur, errr xpe ke? ('_')

    ReplyDelete
  16. ^^Dudu^^ huhu...malu laaa...sbb korg gtau korg dah vote..xtau nk sorok pipi tembam kat mana huhu ;n

    itu lah memula aku riso jugak sbb lipice tuh kabur..tp lipice dah approve participation so kira layan jelah kan..hokhok :P

    ReplyDelete
  17. wahh..rmai blogger join dis contest.....bagus2...

    ReplyDelete
  18. wahaahahaaa...masuk peraduan then dpt hadiah sejuta x? aku nk 50ribu tau...

    ReplyDelete
  19. ^^:: p R i n c E s S _ N ::^^ haha..a'ahkan..ramai blogger aja..kahkah..almaklumlah...blogger kan attach ngn internet :)

    ^^mawar^^ KALAU menang.which is impossible babe

    ReplyDelete
  20. comelnya macik nie.. ahahaha! :p

    ReplyDelete
  21. rmai rupenyer yg joint ini contest...~
    =)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha