Thursday, May 14, 2009

{ K E L A M K A B U T}

**UPDATE PADA PUKUL 5.00PM. YEAYYYYYYYYYYY ^______^ i'm so happy kerana dlm masa sejam setengah bbrp items telah setle. fuh~~bagos jugak bila ada kesedaran sivik ni kan?? hakhak. ehem ehem. dengan bangganya, item yg telah distrikekan telah siap. tp masa lunch time aku bergegas ke chow kit. haha. nama pon nk bdgetkan? so what?? hahah. segalanya ada di Chow Kit. AILEBIU chow kit. muah. hiks **

** 5 JAM SEBELUMNYA, PD PUKUL 12.00 PM**
OWHHH NAPE BILA AKU DEKAT OPIS AKU RASA MCM PENINNYA?? BYKNYAAA TAK SIAP LAGIII?? tp bila sesampai aja kat umah relaxxx aja gitu. haha. nak kena lempang sitembamciare nih. pangggg!!! =P

Bila sampai di opis. baru aku teringat.

#1 Owh doorgifts tak ckup! alamak!
#2 Paperbag mcm kena tambah!! T____T
#3 Omaigod! kemeja slack kasut MK tak beli lagi. huhu. (ehh ni bukan tugasan aku. tp MK relax aja. aku tlg peninkan bg pihak dia. kahkah. melampau lah hormon perempuan LEO ni. kahkah)
#4 Bunga telur ckup tak? ckup tak??
#5 Err benda yg ltk depan umah tu apa namanya? alaa yg plastik kilat2 letak kat lidi tuuu?? erm apa nama tah. haa yg tuh tak beli lagi. ** okay dah tau namanya bunga manggar ^_-
#6 Bekas kuih ada tak? ke nak pkai balot tisu paper aja? kahkahkah (aik?? hehe)
#7ehh tudung aku?? YA ALLAH. tudung aku tak beli lagiii. aku tak nak tudung ekin. nyampah nyampah. sapa yg syorkan aku lagi pkai tudung ni siap aku sula nanti. aku nk tudung bawal nombor kosong. ada tak? blah la ciare. ngengada! =P
#8 err jamuan masa nikah apa yek?? aku dgn cam nasik ayam lah nasik tomato lah. huhu. apa keputusannya wahai keluargaku sayang??
#9 korg dah dapat kad ke ek? dpt tak dpt tak? sapa tak dapat lagik sila hubungi aku a.s.a.p. Actually kad tuh tak lawa pun. hahaha. mesti nyesal kalo korg dpt kad tuh. Tp my intention adalah mau bagi map kat korg supaya selamat sampai ke majlis aku nanti. Bukan nak buat kad utk bermegah2. sapa2 yg kutuk kad aku sila blah skrg!
#10 errr konon2nya ada 2 masakan yg akan di masak sendiri. So aku terlibat ke dlm proses ni selain terlibat dari segi mata wang ringgit malaysia?? T_____T
#11 Ya Allah. byk nyaa bermain dlm kepala otak aku. tak cukup ruang otak nak pikir. pinjam otak ko jap. tak cukup jari nak menaip. pinjam jari ko jap. huhu. oyya! chalet pula bagaimana Sayang? ckup tak utk family you 1 bijik chalet gergasi dan 4 chalet comel? tak ckup? sila buat khemah aja tepi laot tu nti. huhu. kejam kejam.
#12 oh oh oh!! door gifts tuh kosong gitu jeke? takkan takde nak letak tag terima kasih ke ape ke? kan? erm tetiba rasa nak ke semua house @ chow kit lunch ni.
#13 ..
#14..
#15 err akan ditambah lain masa.

Love;
Ciare =)



11 comments:

  1. hiks..same ler kite..otak asik pk mende tu time bekerja..
    smpi rase leh tak nak cuti 2 bulan..pas kawen keje balik..hahaha..dh mcm cuti besalin plak..

    ReplyDelete
  2. adddoooooiihh....daku tetiba terasa kekusutan yg sama...warrgghhh!!! ciare...ko telah menakutkan ann....

    ReplyDelete
  3. bunga mannggar la syg..rilex2..tarik nafas pelan2..
    yani lak rase sesak napas..uihhh

    ReplyDelete
  4. ^^Fit^^ a'ah lahhh..nak cuti dua bulan.sebab penatnya udah start dari 5 bulan yg lepas.kan kan kan? T____T

    ^^Ann^^ alaa ann ada 3 bulan lg.tapi dakuu????? 16 hari lagi tp checklist yg undone bukan main pjg dr yg done @___@

    ^^Yani^^ Yup betoi betoi..bunga manggar.huhu..apeke biOlnye otak saat2 genting neh?



    Yang Penin,
    Ciare T______________T

    ReplyDelete
  5. bunga kat depan tu bunga manggar..dh siap pun ada..masa nikah biasa org masak lauk2 kg je..pastu kad kawin ko ok je akak tgk..cantik..pink..buat mahal2 org buang gak..

    tag nk letak kt paperbag tu ko print je guna pc opis..pehtu ko potong2 tampal..aiseh..jimatlah..

    ReplyDelete
  6. alamak..ni yg cuak ni ciare...tahun depan dilot jadi mcm ciare gak la....jangan malam termimpi2 dh la..gawat jadinye...

    ReplyDelete
  7. ciare rileks ciare
    jgn gelabah *kata tunang saya kalau tiba2 saya panik*
    buat satu2..dan jgn pikir sgt
    kalau dok pikir je
    ni la jadik dia

    ReplyDelete
  8. waaah ciareee, mngerikan laa plakkk aku bayangkan persiapan kawen ni ;p takut ehhh

    dah laa aku xde adik badik pompuan waa waa

    ReplyDelete
  9. wahahaha.. ko da mula gelabah.. aku lagi la gelabah.. dapat kad ko.. aku da pening kepala.. hari yg sama je ada 4 kenduri lain2 arah.. camne aku nk wat neh??? adoilaaaaaaa..
    x pe, ko jgn pening2 sgt.. buat setakat termampu je tau.. hehe.. apepon, thanks invite aku.. nnt kem salam kat sume kawan2 kita yg dtg kat majlis ko.. well, ci are, mcm br kenal ko je kann.. masih cam kanak2 lari2 masuk bilik dorm kawan2 time kat matrix.. sekali aku mimpi laa.. ko da nk kawen hujung bulan neh.. hehehehe...=P~

    ReplyDelete
  10. ^^Dee^^ susah beno nak pikir pkataan bunga manggar tuh semalam. haha. erm ape2 pon sume kebanyakkannya udah setle :)

    ^^Dilot^^ bersedialah dari skrg. chayok!! =D

    ^^Dayu^^ err dah tak panik sgt dah..tarik napasss tarik napasss :)

    ^^Dudu^^ hah ko rasa lah nanti! (mau mentakotkan dudu ;p)

    ^^SiRibenMerah@Suhairah^^ yup..rasa tak percaya...15 hari lagi..ewahhh =)

    ReplyDelete
  11. nnti post doorgift kt akak taw..hehehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha