Friday, May 8, 2009

Kenapa susah sangat nak diet neh??!

Ampun ampun. mesti korang dah boring giler dgr cite aku. tak abes2 pasal mihas mihas mihas! apa korg ingat aku pon tak boringkah? hoho. aku lagiiiiii muak. tp oleh kerana sgt buhsan dan tiada hiburan laen, maka kami semua makhluk Tuhan paling sexy ni TERpaksa okeh menghiburkan hati di sana. OMG! mujur ada makanan free. which is...err..i like :D jom layan kronologi kami di MIHAS 2009. okay okay aku janji ni entri terakhir pasal mihas. erm melainkan mihas pospon end date dia smpai next week maka korg akan baca entri mihas tiap ari. wakahkahkah \(^___^)/
Adeh! awat pose gitu ciare?? jgn ko berani nk posing gitu di ari perkahwinan mu!! kompom kena gelak sampai ke anak cucu nanti..caittt!! ish nk wat gane ek. aku ni otomatik pose gitu bile tangkap gambo. ish. buruk beno ghupenye T____T

Erm gamba ulangan entri sebelum2 ini :) dari kiri: dina, kakyanie, matul and ciare. photographer adalah nana ^_-

Owh!! jgn lupa! kalo nak masuk mihas, u all kena register dulu. nah amek tag aku =P

Korg agak2 aku tengah wat ape?? =P




YA BETUI...aku tengah bukak sos cili utk mkn burger DARABEEF. hehe dara gitu =P. yg pastinya burger ini sgtttt sdap. nyum nyummm. slurppp~~~

Lihat lihat! betapa enaknya model burger DARABEEF ini melahap burger tersebut. errr maka bertambah lah kolestrol ku. hoho. abes arr jadik satu2nya pengantin tembam 2009.


YEAAHH!! dpt award pengantin plg tembam. terima kasih kerana mengundi saya. AFUNDITEMBUNBRIDE-space-CIARE hantar ke 143. kahkahkahkahkah =D

Okay kwn2..goodnites!

Love; Ciare =)


2 comments:

  1. haha. ape la kamu bebel ni cik puan =D

    ciare, kad kawen ko dah sampai.tadi aku cek dah ade. wah wah siap gambar ngan tunang lagi u...... kelasssss ahaksssss =D

    ReplyDelete
  2. nak gak kad kawen..tp tkt xdpt pegi...sbb de majlis gak 31 mei tu,,

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha