Monday, May 11, 2009

Last but not least

Minggu lepas, aku dah post kad2 jemputan fasa pertama. maka arini ke besok aku nak pos kad2 jemputan fasa kedua. mls la nk buat banyak2 fasa lg. aku mau antar abes abesan sumanya kali ni ^_^

So pasni malas nak pikir dah. err kalo ada sesapa nak kad, sila bg address cepat sket. ujung mggu ni dateline. aku takde masa dah nk post2 kad neh. hoho. kejam but its true. nanti tggu aja aku publishkan jemputan kad sini pada sapa yg tau last menet aku nak kawen aserehe~kahkah.

Err kat kekawan opis pon tak bg lagi. sabo saboo :>

Love; Ciare =)


No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha