Monday, May 4, 2009

Mau submit ke tak?? Apekehey nye nih...-_-'

Okay fine. sila gelakkan aku ramai2 tahap guling2 mcm tapir ke ape. hahahahaha. aku pon turut serta gelak guling2 mcm tapir. apekehey?? Erm klu nya, sila lihat attachment di bawah. ehh nape canggih sgt ayat ni? wakakaka. erm sila rujuk gamba ini. taraa~~~~~~










hiks! ^___^

okay dah. sila berenti gelak guling2. aku tau apa yg bermain di pikiran korg. well aku tak dulikkkkk..kakakakakakhhh.

nape mcm iklan gambo ini bukan? hehe. anyway, ini adalah sempana contest "Peraduan Bibir Menawan Lipice" agagagagaga =D tp aku masih berkira2 mau submit kah tidak. hewhewhewhew. segan wei. mcm ape jek kan. tp for fun seronok jugak. hmmm. let me think 1st mau submit kaa xmau gambo ni ;)


Love; Ciare =)


5 comments:

  1. hahahha hantar je..ade rezeki menang!tu namenye rezeki turun dr langit

    ReplyDelete
  2. waaah nanti kalau ciare menang, leh jadik cover Remaja (tul ke ek, lupe laa) ngn lisa surihani.. kalau camtu masuk laa ciare, leh tumpang sekaki ;p

    hikkkk

    ReplyDelete
  3. ^^Ann^^ baek! :D

    ^^Yani^^ Hoho..kalo submit pon sekadar utk suke2 jek...xde menaruh hrpn tggi pon..uhuks

    ^^Dudu^^ hahahaha...takat angan2 bleh arr..egegegege..aku xpotogenik arr potogewdix ade lah..hoho..

    ReplyDelete
  4. bibir menawan lip ice...mnawan ape bkn semua org sesuai pkai listik shining gituh

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha