Thursday, May 7, 2009

MIHAS 2009 dari udara ^_-

okay tak jadi nak membuat sawang dlm blog ni. haha. mujur ada MIHAS 2009 maka nampak aktif sket blog aku ni. bertambah pulak dgn ciri2 keilmuan tahap tertinggi. ceewah. perasan lah ko ni ciare. pang!!! wakakaka =D

Err MIHAS 2009?? yup aku tau ramai yg tak tau apa yg aku tau ttg MIHAS. cewah mcm lah aku tau sgt segala details mak nenek pasal mihas ni. yg aku tau adalah:
1) Mihas ni lebih kurang mcm event yg akan mempromosikan makanan2 halal dari seluruh dunia. err i mean negara yg ada pertalian perdagangan ngan malaysia lah camtu.
2) kemudiaannya MIHAS ni akan ada sessi business meeting antara local companies ngn foreign companies utk proses import export produk. tp yg ni dont have to know lah kan. haha
3) erm then masa event ni di adakan semua booth local ngn foreigns akan jual produk2 makanan2 halal mereka dan jugak sediakan tester. (erm masa ni ko akan teruja sgt sbb dpt rasa mknn yg ko xpenah rasa dan ko tak imagine ko akan rasa. cthnya arini aku jumpe ikan keli yg ditinkan dlm perisa tomato, curry etc which is very interesting. not only sardin anymore! =p)
4) maka oleh kerana tiap booth menyediakan tester maka kamu akan kenyang tnpa perlu membeli. (seronok bukan kepalang) hahaha. this is what i like. owh nyesal pkai corset sbb xbleh mkn banyak T_____T anyway arini save duet xyah beli lunch. but, agak membazir sbb I have bought something. ermm suke terpengaruh aku ni. sila jgn pengaruh aku. nak kena lempang??? =D

Sekian aja fakta2 mengenai MIHAS. jom layan gamba sekitar MIHAS 2009 dari pandangan atas :)



Love; Ciare =)


No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha