Wednesday, May 6, 2009

MIHAS 2009

MIHAS 2009

Tahukah anda apa itu MIHAS?? erm kalo tak tau sila pkai encik google yer adik2. huhu gila malas aku mau explain ;) anyway, entri ni agak informational sket. Teringin jugak aku nak jadi blogger berpengetahuan tggi kan. dah alang2 dok kat bgnan tggi, apa salahnya kalo aku tambah sket pengetahuan aku. cewahhh. padahal sbb aku mmg kerja kat tempat MIHAS 2009 diadakan. kalo tak, mmg jangan berangan lah aku nak tau info2 yg psl perdangangan gini. ape kes?? so not me okay. ahaks!
Em korg nak tau tak apa itu MIHAS? sila klik link ini :)
erm ko nmpak tak yg kaler putih beso tuh? nak kata dewan pon idak, kanopi pon idak. huhu. beso wei. mau patah kaki ko nk jalan ke suke booth dlm tuh nti ;n

err yg ni saja2 je. interprem gambo MATRADE, yakni tempat beradanya MIHAS 2009 :)

hah ko nmpak tak aku kat tgkat 18 tuh? yg tengah lambai2 tgn tuh? ape? tak nmpak?? errr nak dekat lah tuh. wakakakakaka =D

Anyway, gambo sekitar MIHAS 2009 aku tak tgkap lg. sebab these past 2 days baru bermulanya business meeting antara local company ngn foreign buyer. pas dorg abes meeting baru lah MIHAS diadakan. time tuuuu seronok babe! ko bleh jalan kat sume kedaiii then makannn sume tester dia bg, wakakakaka =D erm tghr jumaat nti baru nk pegi. no need lunch maaa ;) hahah giler! MIHAS 2009 will be opened for public during weekends rasanya. SELAMAT DTG TO MATRADE =)

***************** jom pegi MIHAS tahun lepas ;) ****************

Err jgn tak tau, taun lepas pon aku g MIHAS jugak.hehe. MIHAS 2008. sekitar bulan Mei jugak. tak sangka yek udah setahun. erm masa aku pegi MIHAS tahun lepas aku tak kenal MK lagik. wakakaka. MIHAS taun ni aku dah nak kawen ngn dia. uuuh best best. kita bercinta pas kahwen yer sayang. muahh. cet. out of topic. blah blah ;n

So jom layan gamba2 aku sekitar MIHAS 2008 =D
ceewahh. konon lah tu. padahal tiap ari aku lalu tempat ni. tetiba jer nk bgamba. ko xbleh bgamba ari lain ke ciare. bg can arr org len mau posing situ. wakakaka ;n erm nmpak tak sticker MIHAS kat tgn aku tuh? comei babe. korg ingat masuk genting atau themepark aje dpt? MIHAS pon adaaaaa =D

hehe yg ni kat area kanopi secara giant tuh

owh gemuknya. haha. penat giler masa ni. nak tcabot rasa kaki. hoho. erm tp taun ni aku xdpt pegi kot masa open for public tuh. sbb nk pindah umah. yeayy pindah umah ^_-

Sekian saja imbasan MIHAS 2008 :)

Love; Ciare =)


10 comments:

  1. yani pnh pg MIHAS ni..ms kt mines..2 tahun lepas kot..heaven giler..kenyang satu hari!hahahaha

    duet pon mcm air je..rugi tahun ni xdpt pg-=(

    ReplyDelete
  2. oh ciare keje kat bgn matrade nih ek...huhuhu...dulu selalu gi lunch kat food court dpn LHDN tuh...murah n sedap...:)

    ReplyDelete
  3. ^^yani^^ yup 2 thn lepas kat mines sbb masa tuh menara matrade xde lagik ;P mmg tahap kekenyangankan?? best gile..tgk arr gambo taun lepas tuh borong berplastik2..wakakaka =P

    ^^masviona^^ ehh kak..saya just vendor IT aje kat sini..tp vendor2 pon tah 2thn setengah kat sini..smpi lupa jln blk opish :P yup mknn kat fudcourt lhdn best kan? murah & sedap..sy suke mee udang kat situh..slurpppp ~~~~

    ReplyDelete
  4. eh ciare n MK bercinta after kawen..i lykee.hikkss!!!

    ReplyDelete
  5. ^^Ann^^ yup! we all bcinta pas kawen..errr bkn bmaksud skrg belom bcinta.bukan.tp cuma jangka masa pkenalan kitorg pendek.pastu tunang n nak kawen.so masa utk bcinta terhad sbb memasing busy dgn persiapan & kerja.so after this bila dah kawen baru lah bermulanya fasa bercinta dan berkasih sayang dgn lebih seronok lg.cewahh.penerangan mcm ape jek.hohoho :P

    ReplyDelete
  6. waaa...jrg nak dgr skang ni..owang bercinta lepas kahwin..bagus2...

    ReplyDelete
  7. uikkk cik ciare...kes kita samo..hhahha....

    ReplyDelete
  8. amboihh penerangan kat atas tu!~ =D haha

    ReplyDelete
  9. ^^dilot^^ tuh lah psl..mcm xcaya ajek..hehe..tp dah terkena kat btg idung sndiri baru termalu2 nk ngaku bcinta pas kawen ;)

    ^^Ann^^ ehh sama kes ke kite?? biar betik! =P

    ^^Ije^^ hahaha penerangan oleh menteri penerangan cintakasihsyg iaitu cikpuanciare..haipp!! ^__-

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha