Thursday, May 7, 2009

Misi Mengemas Sampai Pengsan

Okay 1st of all, xyah scroll bwh sbb takdo gambo dlm entri ini. haha. erm ini cuma entri membebel sekadar menjadi tempat meluahkan perasaan. ceewah. anyway, lebih baik tulis di blog dari aku bercakap dgn dinding ke batu ke apa kan. haishh. owh manusia mmg pendengar yg baik. tp aku kesian kat org2 sekeliling aku dah dgr aku pot pet pot pet 24 7 tak renti renti. (err ada tanda2 jadik bini mithali. hahahaha) kasihanilah telinga mereka ciare. kalo ko tulih sini, blog tetap setia dgn mu. cewah! =D

Malam ini adalah misi mengemas barang yg seriussss memenatkan. owh perpindahan sgt penatkan T___T. actually MK dah set sewa lori besok mlm. YA. jumaat malam sabtu. so aku ada malam ni aja utk berhempas pulas smpai pensan ke tak tido smpai pagi ke etc lah. yg penting dpt setlekan mengemas sume brg. besok balek keje bleh tggu jek lori smpai. kul 9 mlm katanya.

Eii ko tau2 jelah, makhluk Tuhan yg bernyawa tapi kurang seksi bernama ciare ni errrr nak ckp ke taknak nak ckp ke taknak?? hahaha. okay okay aku ckp. tp aku rasa sume dah tau yg aku ni ada penyakit lazy lazyan. huhu~ guna bahasa omputeh takdelah burok beno bunyik nye. wuhu~~ Ya Allah, kau kuatkanlah semangatku utk menempuhi segala onak duri ini ya Allah. tabahkanlah hati hambaMu yg kerdil ini. amin. okay kang dlm smyg bg pnjg lagi doa tuh.

Baju2 aku? komfem dah setengah lori. baju da setengah lori pon masih kecoh takde baju takde baju. sampai mak warning aku jgn beli baju dlm masa 3 bulan. baekk mak. adik takkan beli baju di kedai tp adik akan beli baju scara online. menjimatkan masa dan tenaga. sebab itulah anak mu ini makin tembam kerana tidak bergerak ke mana2. segala2 di hujung jari. book tiket airasia (ehem ehem ;n), book wyg, beli baju tudung legging segala mak nenek baju, order cupcakes, bayar bil celcom, api air, streamyx sumenyaaaaaaaa di hujung jari. hanya ketuk2 papan kekunci dan sumenya beres. dgn internet semuanya dtg kpd anda. anda tidak perlu pegi ke mana2. ceewah. macam lah duta internet pulak. wakakakaka =D sayang i love you! hehe tetiba jer. rindu lah pulak. mlm besok kita jumpa ya :) muah. ehh tak boleh muah muah lagi. flying kiss buleh dok? =P Ehh lari tajuk pulak. Mak, kita jumpa mggu depan yer. I mish you :) selamat hari ibu mak.

Ya ampunnn ape ni?? apasal suma ucapan nak taruk dlm satu entri?? sungguh tamak lah ko ni ciare. huhu~

Okay nak stop lah. tetiba penin. i'm soooo dizzy.

slamat dtg migraine ~~~(-_-)~~~

Love; Ciare =)


5 comments:

  1. bab yg paling x suka..pindah rumah..penat + memeningkan.....
    selamat mengemas yer.. :)

    ReplyDelete
  2. awalnye pindah?bile start cuti ni?

    amboi byknye barang kamoo siap sewa lori bagai..hehehe

    lomantik eh dgn MK..xlame lagi tu..jd husband xlame lg tu

    cia..yani da dpt kad kawen..comel!pinky gitu hehehe puas tilik pe y silap eh?

    ReplyDelete
  3. ^^Ija1202^^ betol3! sgt memenatkan..tp nk wat camno..nk kawen punye psl..hahahahaha ^_-..TQ :)

    ^^yani^^ erm sewa lori sbb nk cilok sofa kakak..hakhakhak =D erm pindah awal sbb kakak pon nk pindah.so kena blah before dia pindah..uuu kena halau T___T cewah ;n

    ehh mestilah kena lomantik..hewhew..erm da dpt kad?? hihi.erm actually kad tuh udah ditapis 2/3 yg rosak.so yani naseb baik dpt yg 1/3 tak rosak..huhu

    ReplyDelete
  4. tulah jaman skang,sume da sng..jari yg memainkan peranan utama dlm idop..ntah2 sok2 nk akadnikah..gune webcam je..ekekeke

    ReplyDelete
  5. uish sampai 2/3 yang rosak..mmg melampau la tu...thanx ya cia sbb bg yani y elok..ni mest WAJIB dtg..hehehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha