Friday, May 29, 2009

My Wedding Teaser

Err tipu aja. sesungguhnya tiada wedding teaser. hakhak. ey!! jgn dushhh dushhh dushh aku. yelah2 nah layankan aja gambo neh :)

Sesungguhnya gambar2 di atas adalah dari fail sulit pengantin. cewah =P Eh bukan. gamba di di atas adalah isi2 goodies. oh! lagi satu.....

"My dream to have a pure pinky everywhere does not happen on my wedding"

So jgn mengharapkan segalanya pink okay. hakhak. sbb aku dah synonym dgn kaler pink. If I do pink here there and everywhere maka tak naik seri pengantin. nanti org kompius mana pengantin ngn mana dinding!!! HAHAHAHAHAHAHAHAapaakugelak :P

Jadi tema adalah PINK & ________ rahsia ^___-

korg nak ikot tema ke apa aku tak kesah. jadi bleh dtg dgn memakai apa saja kaler. dont worry police fashion tiada di majlis utk mengjudge pakaian anda. hehe

sekian.

nakbgtaujgk: agak2 masa ni apa aku tgh wat kat kg ey ;)

Xoxo;
Ciare =)

9 comments:

  1. kak ciare!!! congrats!!! huhuhu...bestnya dah nak tawen...nak jugak...nak jugak...hehehe...gatai tol...kak ciare...rama2 goodies kak ciare tu sama la cam rama2 goodies wedding mizah nanti...hehehe...same taste

    ReplyDelete
  2. aku ikut tema sket sket kot, ngeh ngeh

    ReplyDelete
  3. congrat buat kak ciare.. =)
    sory xpt dtg..ehehe..

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin baru, ciare....

    ReplyDelete
  5. kak ciare!! hari ni 1st june, selamat pengantin baru!!

    ReplyDelete
  6. slemat pengantin baru ciare...
    eh silap...dh jadi pn ciare skang...

    semoga kekal, bahagia bersama suami tersayang sampai akhir hayat...

    + dpt baby2 comel..sihat...serta soleh dan soleha...

    ReplyDelete
  7. Tahniah dah jadi bini orang!!!selamat menjalani kehidupan berumahtangga...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha