Wednesday, May 6, 2009

Nak merajuk lah!

Whooaa!! ape kes?? T_____T. tadi aku TERperasan kat bahagian keyword aku ada sesuatu yg kelako ke ape ek nk kategorikan benda tuh? but anyway, ada org search encik google dgn mggunakan keyword "tembam blogspot"?????? uuuu nak nangess sebulannnnnnn
T___________________T
(sila klik gambo utk tumbesaran ;n)
uuuuuuuu nape napa mngapa siapa bagaimana??? uuuuuuu T___________T ngapain akhir2 ni sgt sensitip ngn pkataan tembam. benci benci benci tak sukeeeee. takkan pagi2 lagi dah ada org search blog tembam kot. haha tetiba rasa kelakar =D lagi satu perkataan aku xsuke adalah JERAWAT T___________T. uuuuuwaaaaaaaaaa

maaaak!! nape adik gemook?? nape adik ada jerawat ???? uuuuu tensionnyaaaaa.



tapi


bila makin tension


ketembamanku dan kegebuanku (erk??) serta kejerawatan makin berleluasan. owh! hormon apekah inii??? tolongggg

Love; Ciare =)


6 comments:

  1. hehehehe...nyakit ati jek kan. Nak aku dushhh dushh kan x org yg google search tuh yang..hehehe

    same ler kite ade jerawat gaks. i hate ittttttttttttttttt.. :(

    ReplyDelete
  2. ape lak ciare ni..tembam la menawan hati lelaki..menawan hati MK(nk sedap kan hati)

    hehehhee xpe yani pon tembam..best 'org tu' nk kis..kis..

    hahahahhaha

    ReplyDelete
  3. ^^Redblo0dSnow^^ zie..ko g dushh dushh org yg google tuh smpai pensan!! huhu~~ alaa zie xnmpak cam ada jerawat pon T___T makandam kite dah bising dah nape jrwat kat dagu ada byk..haish..dia kata hormon tunggang langgang kot..hahaha =D

    ^^yani^^ mmg menawan ati dia kot.sbb kalo ckp nk diet kat dia msti kena marah.dia kata dah elok dah cmni..huhu T____T..hehhe beshtt ke nk kiss kiss tembam gini? hakhak.xpelah, gebu utk suami gitu.ceewahhh =D

    ReplyDelete
  4. klu stress mmg hormon x stabil jawat pn berleluasa la kt muka...

    ReplyDelete
  5. ^^neeza^^ tuh lah psl kakneeza..sy mmg tension...walopon psiapan okay tp perasaan tuh dok tension semacam ajek.rasa nak sepak diri sndiri.huhu.erm pastu yg peliknya selera mkn bukan main dasyat lagi.sbb tuh tembun.hokhok

    ReplyDelete
  6. mest la best die nk kis..byk isi..teeett!xleh lebih2..tp kamal nk yani diet lg=(

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha