Tuesday, May 26, 2009

Owh happy happy day!! =D

Owh sesungguhnya tiada erti rehat dlm idupku. T____T. oii tipu aje. hahaha. errr tp benar jgk kenyataanya itu. mmg dah lama tak dpt rehat. i mean rehat yg dimaksudkan adalah tido semula lepas subuh dan bgn kul12 thgr dan makan di luar tanpa perlu buat keja umah. to be exact, tahun 2009 ni aku tak berehat lagi since bulan mac. sian otot2 urat2 saraf aku ne tak dpt rehat. almaklumlah. mac april & mei. singkat bukan. semua benda kena buat macam halilintar. bila terfikir terus kena buat. or else mmg tak sempat nk setlekan everything. tp skg, aku LEGA. eh tapi tetap tak dpt rehat lg. cuma rasa LEGA bila mind dah kosong tak serabut dah. alhamdulillah.

Bila camne, baru lah spend time jalan2 ngn family yakni kakak aku & suami, ati & abg man. wahh da lama tak jln2 ramai2. walaupon singkat tp okey apa. better than nothing.

Owh selamat tinggal kehidupan bujangku yg dipenuhi dgn sifat2 semulajadi pemalas baekk punya. pasni kena wat keje2 suriumah (err career jgn dilupakan. owh nak resign lah. hiks), masak, basuh baju, sidai baju, basuh pggan, cuci umah, mop umah (yg ni aku cam sudah suka ;n), jual ayam panggang kat psr mlm, amal jariah utk mangsa2 banjir di terengganu...bla..bla..bla..YA allah apa aku merepek ni? korg plak redha aja baca. hiks ;)

Erm patotnya entri ini disiarkan sebelum entri ini. sebab kejadian ni berlaku Sabtu dan kejadian ini berlaku on the next day. ah blasah aja. bukannya kena demerit sistem kejara ke ape kan (ehem ehem) =P

So mari mulakan!!! yeayy. dlm kul 11 pg camtuh (owh benci sbb tidur diganggu oleh *&^^&^&$%$!!! taknak cerita bikin panas aja) siap2 dan gerak ke Giant kinrara 5. well, ni tempat shopping terdekat dgn umahku selain carrefour bukit jalil @ JJ tmn equine. (as long as ada tempat shoping aku bleh idup. hahaha) Owh giant ni best okay. segalanya ada di sini (nk jadi DUTA giant lak arini. kehkeh) Anyway mmg utk jln2 dan tak berniat tuk beli ape2.........
ati & ruby & me. I'm wearing this.

.............tpiiiiiiiii terBELI jgk. hiks. btw, aku ngn MK mmg nk bli tikar yg ala2 buluh ni. carpet beli next time je kot.
Dalam proses pemilihan. tp aku pilih yg lain. lawo giler warna dark brown. ada kotor pon xde lah nmpak sgt (padahal mls nk basuh2 segala ;n) dan sejukkkk aja bila baring atasnya :)

Ruby. ni kes baru beli spek lah ni. ekekeke. paris hilton neh =P

neh adek beradek yakni cousins ku. abg man & ati :)

kak ruby & abg ed =)

owh siapakah?? =P sodapnyeee spagetti kerol kyros kebab tuh. yummmyyyyy ;)

owh yg ini adalah penantian di PUDU RAYA. actually we all g anta abg ed nek bas balek ke kedah. mcm rombongan cik kiah pulak kan =P

owh sudah berTAHUN rasanya tak naik tren. since ada blackbaby aku dah tak jejak kaki nek tren. HAHA. time ni we all parking kat sogo then naik tren ke puduraya :) rindu zaman naik2 tren ni. owh..kisah silam T________T

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. patut la macam ternampak jer atas station.....

    ReplyDelete
  2. aku kalo naik lrt tu mmg sengal sikit,tak biasa.. tp naik putra ok jek.. =p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha