Friday, May 15, 2009

{ p e t a n g j u m a a t y a n g h e n i n g }

## sila skip entri luahan perasaan ini. goto X ##

Owh boringnyaaa. u know what? arini ****** dtg pukul 4.05 pm?? WTF!! ape ko ingat ni opis bapak ko ke apetah. nape mesti dtg lewat pastu nk drag sume org utk stay dgn dia with all his meetings laa discussion laaa whatsoevarr lah kan.

uuuuuu~~~~geramnya!! eeii geram geram betoi. dahla mlm ni aku nak balek kmpg. yg aku tau aku nk balek keje tepat kul 5.30 arini. kira okay lah dari aku balek kul 2 td ke ape kan ;n erm kalo dia pggil aku masuk bilik meeting tuh dan tanya soalan merapu melebihi kul5.30 mmg siap dia. aku calar keta dia ngn duit syiling 50 sen nti. huahuahuahuahua =D ni bukan vandalisme yer adik2. ni maksudnye fair and square. huhu.

X: Motip balek kampung.

#1 tolong mengecat rumah.
#2 bayo duit catering pd mertua pakcik aku. catering turun temurun. haha
#3 tempah kek! tempah kek! jgn lupa wahai cik ciare.
#4 kalo ada masa, bayo duit kanopi. kalo xsempat bayo masa dia naikkan kanopi pom bulehhh ;V
#5 kemas umah kemas umah. cian kat makngah aku asik nyusahkan dia aja.
#6 err smbung edar kad. if termissed out insan2 tertentu.
#7 tanya Tok Kadi, borang nikah telah diambil oleh beliau kah?
#8 buat sket2 goodies bag tuh. I mean isi ke dlm bekas ke apetah. kalo sempat lah. tp aku rasa mcm tak sempat aja. saja nk tulih bg panjang list XD

Sekian aja kot.

Love;
Ciare =)



No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha