Wednesday, May 20, 2009

{pagi rabu}

Banyak story mory yg aku nak cerita kat sini. kejadian2 hari sabtu sampai lah semalam. huhu. ari sabtu lepas kan balek kg buat kali yg terakhir sebelum mendirikan rumahtangga. cewahh ayat nak sedap aja. budget buat novel ke apa?? huhu

Yup it's true. 10 days until our solemnization. owh! tak tahu nak cerita camne perasaan. yang kelakornya bila org tanya:

Mrs. X: "ciare nak dekat dah ne tarikh kawen. persiapan camne? dah ready? mesti neves kan?"
C: "persiapan okay je. ada lah sikit2 tak siap lg. ready? neves? sikit2 lah jugak. riso majlis tak sempurna"
Mrs. X: "lor riso majlis tak sempurna?? itu pulak yg ko riso"
C: "errk abes tuh ape yg patot aku risokan??"
Mrs. X: "^%$$^$^"
hahaha kan dah kena brainwash dgn Mrs. X nih. hahaha =D

Okay seriously aku xtau nk ckp camne tah perasaan. debar2 tuh baru dtg sikit. maybe pada hari tersebut tuh nanti baru debar2 sampai rasa nak pecah jantung kot. hiks ;)

Ehh entri ni ikot secara random tau psl apa yg aku nak ckp. huhu. maaf lah kalo ada yg nak pecah kepala time baca neh. haha. disyorkan utk pergi membaca blog lain yg lebih stabil sket jiwa penulisnya ;n

Bluetooth Device aku ilang. yg size pendrive utk cucuk kat laptop tuh. sbb laptop nih xde build-in gigibiru (bluetooth) that's why lah entri aku macam ^$%&^&&(& sebab tak bergambar! ishk! tensi aku. rasa mcm blog mayat idup aja tanpa gambar ni. biasa lah, kalo dah sebati suka menjaja gamba tak kesah gamba semut sekalipon, rasa tak sah kalo takde gambar T______T. i mean gamba yg aku snap laa kan. mls nk pkai gamba kat google. apa kes??

Owh rasa menyesal buat entri tahapa2 nih. layankan aje lah.

Xoxo;
Ciare =)



2 comments:

  1. ahahha apekah yang telah ditanda %%&$$ itu?hehehhee xsaba nmppk=p

    ReplyDelete
  2. ^^Yani^^ ehhh jgn salah paham....yg &%^&*&% tuh maksudnye kena marah lahhh..huhu bukan yg 18sx T_____T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha