Thursday, May 28, 2009

My Wedding Invitation =D

**sticky mode until whenever i like. haha giler kerek =P**
Salam. entri ini ditujukan utk:
SEMUA RAKAN2 DI ALAM NYATA & DI ALAM MAYA =) THX to ALL yg byk beri idea bernas2 psl kerja2 kawen ni kan. TQ again ^___^

WHOAAAA!!! YEKE ADA YG TAK DPT LG KAD DARI AKU?? SILA SALAHKAN POSMEN TAU SBB AKU DAH POS SINCE LAST MONTH LAGIK T_____T
Dengan penuh rasa rendah diri, tuan umah blog ingin menjemput kamu kamu dan kamu ke majlis perkahwinan tuan blog nanti.

Di rumah tuan blog, akan berlangsung:
Pada: 31 Mei 2009 (nikah 30 Mei yer. ehem ehem ;n)
Beralamat di: No 27 Kg Telok, Ayer Tawar, 32400 Perak Darul Ridzuan
Masa: tak kisah lah kul bape pon. mybe around 11-4 pm. tp mlm pon ada acara. dtg je kalo rajen. depends lah. hiks.

&

di rumah lelaki pulak akan berlangsung:
Pada: 6 June 2009
Beralamat di: sila lihat kad. hoho~~
Masa: err tghari kot. bedaal ajek =P
Sila klik gamba ey kalo nk tgk lebih jelas :)

Penaja kami (ASTRO & STREAMYX eh eh kena tipu lagi) akan berbaik hati teramat utk menganjurkan aktiviti2 istimewa dari siang sampai mlm. huhu aku dah rasa macam fun fair pulak majlis kahwin aku nih nanti. HAHAHAHA. ops!! itu dah tak surprise lah pulak. hihi. apa2 pon. dtg lah kalo sudi.

sebelum mengundur diri, tuan blog berharap kedatangan kalian sume dapat menyerikan lg majlis perkahwinan kami dan memberkatikan lagi majlis ini. Doakanlah agar masjid yg kami bina ini kekal bahagia ke akhir hayat & ke cucu cicit. Amin. Kalo xdpt dtg pon, doa dari jauh pon okay. Pos adiah dari jaoh pon sgt2 memberangsangkan. (HAHAHAHA larii larii.. jgn dush dushh dushh aku ;n)

Sekian, Wassalam.

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. akk nk pos pakej percutian khas tok ciare 8 ari 7 mlm kat umah sndri..hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh..
    bestnyeee akak..

    selamat pengantin baru in advance dari Ifa yg dh confirm2 xleh g..hehehe..

    ReplyDelete
  3. ^^Eya^^ hehe yeee ke kak eya ni..sponsor lah ke rome kee...hiks =P


    ^^Ifa^^ TQ yer dik :) doakan kami bahagia ke akhir hayat ^__^

    ReplyDelete
  4. Selamat Pengantin Baru Ciare..sorry akak x dpt dtg..moga ciare berbahagia selamanya..amin!!

    ReplyDelete
  5. eh cantik kad.wt kt mana ek?

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha