Wednesday, May 20, 2009

{wonderPINK}

Lately, rasa mcm gila kronik aku terhadap warna PINK. Ya betoi. itu mmg warna kesukaan aku err since bila tah. tak ingat sbb dah lama. err tp xlama sgt. rasanya start dari matrik (KMPP) kot aku suke PINK. tp seingat aku takde peristiwa yg mengingatkan napa aku jatuh cinta pd PINK. erm tp sebelum tuh, aku takde lah tak suka PINK pon. sebelum sukakan PINK aku takda warna kegemaran. maka hidup aku adalah PELANGI. sebab i like all colors. tak de lah mcm skrg ni, wardrobe begemerlapan warna PINK. huhu. rasa muak jugak kekadang, but PINK is nice. aku tetap akan beli jugak sesuatu yg PINK sampai kdg2 berlaku situasi ini:
situasi 1: Di telefon
MK: "Syg, aritu i nampak wardrobe baju warna PINK. lawa. nanti kita beli nak?"
aku: "erk?"
situasi 2: Di kedai kasut sukan
MK: "syg cantek lah kasot sport PINK ni. beli nak? nti pkai masa jalan2. xde lah u boring pkai kasot tggi aja. xde lah lenguh2 kaki nanti"
aku: "tak nak. nak high heels jgk ;n"
situasi 3: Di sebuah JJ
MK: "Ehh tshirt PINK! lawa" (tshirt lelaki tau)
aku: **tersenyum girang** MK skg dah pndai pkai baju PINK. bg aku lelaki yg pkai PINK tak semestinya NYAH ke LEMBUT ke ape, malah nampak lebih gorgeous dan tampan (cewah) dan perkasa sekalipun lelaki itu SLIM mcm MK =D
situasi 4: SMS
mak: "adek, mak ngah kamu jait langsir. warna PINK"
aku: **speechless
situasi 5: Di rumah
Sepupu (ati): "akak, nah amek baju ni." --> baju kebaya pendek warna PINK dari wardrobe masa dia berteater.
aku: "PINK?? lawa =D"
situasi 6: Di kedai spek mata
Sepupu (aishah): "Akak, beli lah spek PINK ni. lawa"
aku: "ape kess spek PINK?? huhu"

Hahaha. comelkan mereka2 semua? =D oleh kerana mereka tau aku suke PINK dorg plak yg lebih2 mengingatkan aku pasal PINK. kamu semua sgt comel dan supportive. dengan ini aku ingin mengisytiharkan bahawa aku adalah

{ w o n d e r p i n k}

err...bukan wonderpet eh =P

nakbgtaujugak: haishh. lmbtnye lunch time berlalu
Xoxo;
Ciare =)


7 comments:

  1. kamu xlunch ke?wah bagos MK..die sgt menyupport minat kamu...suke..sukeeee

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    Ifa pn minat pink..
    rmi girls minat pink kan..
    tp akak mmg seswaiii ngan PINK =)

    ReplyDelete
  3. ^^Yani^^ ehh lunch laaa..opkos..cume lunch awal jer..hukhuk...yup mujur dia support jugak color pink...hehe ;)

    ^^ceRRy^^ PINK cantek kan? sweet ajaaaa =D seswai ke? tq tq..hiks

    ReplyDelete
  4. girlish la klu minat pink
    tp pink pn dah byk version...shocking pink pn cun wokkk

    ReplyDelete
  5. ^^Neeza^^ owh?? merah jambu terkejut (shocking pink)?? camne rupa kalernye ey?? yg terang benderang smpai saket mate tuh ke? hoho =P

    ReplyDelete
  6. hehehe.. sweet la kamu.. btw, kita nak ckp yg kita x leh g kamu nye wedding.. jgn marah yek.. kita sayang kamu.. muahhhhhhhh~

    ReplyDelete
  7. ^^RibenMerah^^ huhu sedihnye ko xdtg...sob sob sob T_____T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha