Friday, June 12, 2009

Busana & Makeup Akad Nikah

Utk acara nikah, aku telah pilih tema PUTIH+PUTIH PEARL+KELABU. ada 3 kaler. tamak bukan? ah aku mmg tamak tak nak kalah punya org. hihi. ish tak larat arr nk taip. layankan aje gambo neh.
memula skali jgn kutuk gamba di atas kerana itu posing terhebat aku. hahah. erm utk pengetahuan semua. ni gamba aku tgkp sendiri. gamba yg molek sket lambat sket siap nye. tguuu yee.
Owh ayukah begini? ;)
Masa nih ontheway balek umah lepas siap makeup dkt butik. muka ceria bagaiii. excited nk nikah lah tu. hoho
erm ni nikah sbelah ptg selepas kejadian ITAM itu. lain sikit lah bukan? lipstick pon dah pink sket. lipstick kakak andam tu ala2 oren sket mulanya. pastu idung tu aku shading sndiri smpai aku nangis sbb geram tak reti wat shading T____T. senyum?? serius SGT PLASTIK!
me with my lovely sista; Ruby. sama lah pulak nama ngn mak andam.
me with my lovely cousin, ATI. pengapit plg hebat =D

Owh aku ngaku baju ni sedikit seksi utk kategori nikah di masjid. erm xpelah, janji ada baju bukan? ;) tang blkg tu seksi sket, so tdg kena lebihkan ke blkg. huhu

Xoxo;
Ciare =)

12 comments:

  1. santek baju nikah tuh..simple but nice...hehehe... i like..

    ReplyDelete
  2. sexy ke?
    takde la... ok ajer..

    ReplyDelete
  3. Siyes lawa beb mekap dia. Nampak natural and freshhh.

    Even da kurang sikit masa akad nikah bebetol, tapi maintain cantekk

    Ehems ehems

    =)

    ReplyDelete
  4. cantik je baju tu..n mekap tu..pun cantik gak..

    ReplyDelete
  5. ^^Ann^^ mmg simple pon :) hah ann ape lg?start sevey baju nikah skg =P

    ^^Ceera^^ tak nmpk seksi kot sbb ada tdg..kalo xde tdg seksa kot terjojol sana sini =P haha

    ^^ilyanie^^ hehe yup.makeup kakak andam ni mmg best :) dia makeup artist. slalu makeup utk drama2 & teater ;)

    ^^Dee^^&^^Atty^^ TQ kak :)

    ReplyDelete
  6. takde lah seksi sgt
    sebab lengan dia ada lining
    pakai tudung
    boleh lah cover kan..
    nampak seksi pun sebab corset tu jelas kelihatan je
    yang lain ok je
    mekap nikah ni mmg lawa..meletop
    kalau tok kadi tu tak buat hal
    harus gmbar cantik sgt2

    ReplyDelete
  7. Omg, you're so beautiful, I love the makeup! <3

    ReplyDelete
  8. xpe baju seksi, asal pandai kaver kan, n ko kaver pun tu

    ReplyDelete
  9. dah tempah da..nk survey camner? muhaaha...lagi 2 bln je nie

    ReplyDelete
  10. cantiknya mekap..waaaaaa...excited tengok...

    comel2...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha