Thursday, June 25, 2009

Entri secara malas maka penuh gamba aje. layankan aje gamba2 di majlis perkahwinan sepupu mak saye :)

okay arini mmg tercatat dlm sejarah sbb entri yg plg byk gambo oleh ciare telah terhasil. huhu. lepas ni kalo ada award blogger plg malas jgn lupa calonkan aku eh. lagi satu, arini blog aku nak ditukarkan jadi photopages ah. almaklumlah, gambo yg lebih. err tp sukati aku la nk upload segala mak nenek ape kan. itu mujur aku tak upload virus dan menggodam cakera keras (hard disk :P) korg semua. huahuahua =D

err kalo camtu aku rasa nk wujudkan satu photopages ah. khas utk gambo2. hihi. pasni komfem tak layan blog dah sebab kemaruk photopages pulak. haha. okay diam. sila scroll ke bawah.
puan ciare (ehem ehem ;p), ati pengapit ku & shamila yg sdg pregnant 7 bulan :) sgt comel perot kamu. dua2 ni adalah cousin terapat aku. since jarak umur dekat2 sbb tu we all close. hehe. shamila kawen taun lepas dan aku ada ceritakan dlm blog :) masa dia kawen aku jadik pengapit, masa aku kawen ati jadik pengapit. masa ati kawen nanti sape nk jadik pengapit haaa?? hihi =D

me and my mom. makkk adik rindu mak. erm masa aku smpai ni mak tak siap lagi. mak baru sihat demam masa ni thats y pucat sikit. adik syg mak ^_^

me with my eldest sista, zaleha. mama kpd kyra kyrin :)

my MK sayang. owh dulu slalu crita pasal MK dlm blog. skg taknak ah pgil MK lagi. sbb jawatan dia dah tukar jadik suami. lepas ni MK akan jadik suamikutersayangmuahmuah. okay sila skip kalo geli :P err kurus kecik molek kan suamiku?? hehe. xpe sayang, nanti I buncitkan perot u. err ke u yang buncitkan perot i dulu?? hahahaha :D

ko tgk si kyra ni makan. bukan main selera lagik. makan jgn tak makan. kurus sgt kamu ni kyra.

masa ni hulur ape tah kat opah dia. mcm2 peel lah ko ni.

seleranya dia ^_^

hehe aksi tak nak kalah. nk jugak lah kan gambo aku. hehe

hoho. kakak aku wat muke tensen sbb kyrin asik meragam.

pengantin dua sejoli. cewah :D

masih pengantin baru hokay =D

time ni bersanding malam. err bunga telur putih silver tu puan ciare sponsor eh =D

hehe :)

last but not least, aksi gedik tetap ada eventho udah berstatus isteri. haha.

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. ciareee muke ko berseri laaa hihi seri pengantin lg kowtt ;)

    ReplyDelete
  2. sgt bahagia ye kamu...hepy sgt baca cite kamu pas kawen..kalau dulu mest tensyen ngan keje n persiapan kawen..skrg everything da settle=)

    ReplyDelete
  3. ^^Dudu^^ erk berseri2 ke?? huhu...maybe teknik solekan kot yg menyerikkan aku..kalo xde mekap...subhanallah :))

    ^^Yani^^ alhamdulillah...lepas setle majlis sume pahit maung yg dilalui masa wedding-the-making terus dilupakan.yg pntg skrg always di smping suami tersayang eventho berpisah selama opis hour T_______T. nti kamu pon akan merasa begini :)

    ReplyDelete
  4. dah pergi abis ke rumah sedara mara ni..

    ReplyDelete
  5. hehehe ye..nant..coming soon..tp bile tu xtao la

    cia nk tnye ni..cousin kamu ni umor bape eh?

    ReplyDelete
  6. heheeheheh...
    suami kita sama2 kecil molek lah
    jom kita temukan derang
    tgk sape lg 'kiut miut'
    *ya allah dosa weh mainkan laki sendiri..takpe,ptg kang mintak maaf*

    ReplyDelete
  7. ^^Dee^^ erm xde lah abes scra keseluruhan..tp sedara rapat2 dah pusing abes dah..hehee :)

    ^^yani^^ hehe. erm cousin yg mana satu ni? actually kitorg punye umur cam tangga.

    Ati: 23
    Shamila: 24
    Ciare: 25

    hehe..i plg tuaaaa T___T hokhok..

    ReplyDelete
  8. ^^Dayu^^ hehe....tuh lah..kecik molek sgt...mujur tinggi sket...err bininya besar molek ;) camno nk diet ni..tiap2 mlm masak tuk dia..kite xkan nk tgk aje dia mkn..msti nk tmpang sekaki =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha