Friday, June 12, 2009

Kami dalam perjalanan ke perak ni =)

Okay 1st of all jgn berbaju kurung jika mau tampak slim di hari perkahwinan kamu unless kamu mmg slim melidi =P Owh rasa menyesal okay sbb pkai baju kurung T____T. baik pkai baju bikini bottom ke hape kan. hakhak. lg xlalu kot org nk mkn kek tgk aku pkai bikini. hahahahahahahapasal aku gelak?? =D
saje kecikkan gambo..hahaha =D

Gambar di atas adalah gamba contoh. bukan gamba ciare tau. cewah tetiba tak ngaku =P abes tuh kalo pempuan yg dlm gambo ni bukan ciare, MK tgh suap sapa tuh??? nak kena MK ni. siap u kang :P cewah! emm yelah yelah aku ngakuuuuuuuu aku lah pempuan gemok dlm ganba ini ;) actually suami aku ni yg slim tuh psl isteri dia nmpk gemok. dah le baju kurung plak size L yakni beso. aku patotnya size M. uuuuu T____T. penat akak aku jait manik lawo2 kat baju ni tp rasa geram pulak sbb baju ni menggeleh beso T_____T ceh tetiba salahkan baju padahal diri sendiri yg gemok! aku lempang ko kang ciare =D hoho

Eh napa aku rasa mcm lari tajuk plak entri ni? =P okay lah korg. we all nk blk kmpg ni. besok majlis kawen mak sedara aku. hihi. yeayyy makan kek lagi. makan dan makan lagi smpai kembang kan syg? ;)

Doakan perjalanan kami selamat yek. Oh tak sabar nk jumpa kyra kyrin. hihi. err tp suami aku sedikit kecewa sbb kyra masih xmau bermesra2 dgn dia. kyra asik nak ACUUUU aja tp ngn paksu dia tak mau. hahaha. sian suami aku asik kena jeling dgn kyra. sabar eh sayang, lama2 nanti kyra nak punya manja2 ngn u. you tackle dia pelan2 yek :) muahh syg ^__- <3>

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. baju tuuu yang salah, ko selim melim je aku tengok ari tuuu, hehe

    ReplyDelete
  2. syg...sunglass putih ko tu dh mcm sama je ngn yg aku dah...iskk iskk...rs nk lempang laju-laju je...hoho

    ReplyDelete
  3. tu la len kali..make sure ko punye hasben besar dr ko..baru ko nmpak mcm ala ala kurus slim tu..hahaha~~

    yg benar;
    ja_di_atas_tujuh

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha