Tuesday, June 23, 2009

Majlis Sambut Menantu di Terengganu.

Lebih banyak gamba dari cerita kot dlm entri ni. kemalasan melanda. asik teringat suami jeee. hahahaha =D So entri ni perihal majlis sambut menantu di terengganu 2 mggu lepas. owh udah 3 mggu bersuamikan MK <3.
Suami dan baby. ehem2. sgt ada ciri2 bapa mithali okay :D

busana kami. tema krim & gold. tapi bilik tetap pink okay. mak mertua aku sgt sporting. lgsir tmpat lain tema gold tp dlm bilik pengantin wane pink. i love u ma =D

baju puan ciare :)

dah siap makeup dah :) erm ni anak sedara sulung belah suami. tembam wei. mmg xpayah pakai bantal kalo tido sebelah dia ;) (aku dimakeupkan oleh kwn adik ipar aku. dia bukan mak andam pon. masih amatur. but not bad lah for RM50. haha. save weeh :P lg pon majlis simple makeup pon simple. kang the vasss sgt lari pulak org kg =D)

posing jgn x posing :P

oh suamiku. kau plg kacak dlm hatiku <3>
hah itu dia. pengantin plg rock. masa ni awal pg lagi. xde org tu posing sesukahati tu. kahkahkah

erm masa ni family aku dah sampai. dlm pukul 12 camtu. mlm sebelum majlis dorg dah bermalam kat Paka. ishhh kyra ni. acuuu gerammmmm tgk kerenah kamu :)

err yg ni ptg. masa ni makeup pagi tu dah abes lepas smyg sume. so aku sendiri yg makeup utk ptg. pkai baju kebaya biasa je. mmg lenguh gile kena duduk bersimpuh smpai ptg sbb org dtg tak putus2 smpai ptg. (amacam style aku mekaup? okay x? errr tak sabo nk pergi bengkel belajar makeup yg pro sket =D err tp time ptg ni xde arr false eyelashes bagaii kan. gatal dah mata aku masa tuh :P)

Pantai Batu Burok. ni gamba keesokan harinya. hari ni family aku dah nak balek perak. sgt sedih okay ditinggalkan sendirian T_________T

wahh shopping sakan ko kak rubi. sampai sengat bahu! hahaha. ati pon borongggg =D

suami dgn sepupu2ku.

bergambar bersama keluarga :)

Xoxo;
Ciare =)

9 comments:

  1. yani ade letak gamba kamu kt frenster..bestnye nmpk kamu berdua ye..bahagia sgt..smpi setiap saat masih rindu rinduan..hehehe=)

    ReplyDelete
  2. waah~ puan ciare ^.^ hikhikhik
    tomey3

    ReplyDelete
  3. ^^Yani^^ alaa kite xbleh access friendster T____T

    ^^balqissy^^ aishh rasa malu lak org pgil puan :P

    ReplyDelete
  4. ciare...kat terengganu mmg sambutan dia camtu...tp biase menantu baru akan dapat duit...ciare dapat duit dok??

    ReplyDelete
  5. ^^amizah^^ tuh lah very the simple kan majlis kat sana :) erm of kosssss dapat duit..kahkah..tau2 je i mata duitan kannn $______$ lepas dpt duit esoknye trus beli emas...owh dah jadi ala2 mami jarum skg ni dpt 1 set =D

    ReplyDelete
  6. owh xdpt acess ye...hehe nant la yani letak dlm blog..kemalasan lgi..hehehe

    mest sedih kan time fmly nk balik tu..sob sob=(

    ReplyDelete
  7. ^^Yani^^ letak tauuuu...tak pon email jer gamba tuh...narapidana84@yahoo.com..hehe...nak jgk simpan gamba bersama yani masa W-day :)

    ReplyDelete
  8. mekap sendiri lagi lawa laaaaa...cantik! sukanya tengok pengantin..seri wajah tu tak hilang...

    btw, rindu pantai batu burok....huhuhuhu..

    ReplyDelete
  9. ^^yucIka^^ tu la pasal, kalo tau dia mekap so-so aje baik mekap muke sendiri. hehe ;p tapi tak kesah la janji happy :)

    eh, u org ganu ke? na na na naa ganu kiteee ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha