Thursday, June 11, 2009

Pelamin & Bilik Tidur :)

Owh apa salahnya sekali sekala nk bdget artis kan. buat entri konon eksklusif mcm majalah hiburan online (perasan) sebab kuarkan crita berperingkat taknak kalah kuarkan story secara mendadak ke ape kan. hahaha. err tuan umah blog sgt bermurah ati kuarkan story eksklusif sikit demi sikit. takkan nak cerita semua dlm satu entri kang blogspot BLOCK aku sbb menghangkan server dorg ke ape kan. hahaha. maka aku bermurah ati dan dalam masa yg sama tak amek pot kalo ada pihak yg tak puas ati. hehe.
nampak surat akibat kurg pencahayaan. camera aku berong sket. patotnya ada lampu2 neon comel kat pelamin tp lupa nk on ms snap picture nih. nasib ingat nk on kan masa bsading :)

tempat king & queen of the day bertarung bersilat sume berposing atas ni. nk kejung2 dah urat2 aku ni. senyum pon dah menjadi plastik atau dlm bhs ganunya SUPIK. huhu. ahh serius aku rasa taknak pulak tgk gamba2 kawen aku sbb kompom senyum plastik. aaaahh napa susah sgt nk senyum tah. bile bgamba dgn MK pulak asik tergelakkk aja konon malu2 kucing (tp mahu. haha) tp mmg mujur sesangatttt sebab photog aku gegirl tau. xde lah malu sgt. tp malu terhadap mata yg memandang ciare perasan artis atas pelamin konon nk buat aksi manja lisdawati dlm cerita matahari tu (uwekkk :P) tp nak tak nak kena jugak lah ikot perintah photog yg berciri2 diktator tuh. hoho. mcm2 gaya dia suruh aku buat. tak kisah lah asalkan tak lari dari syariah. pulak ustazah ciare ni =P
Ehem2 beri laluan pada tempat beradu pengantin yek. hehe. sesungguhnya kakakandam ni buruk siku betol. dah bg sewa pastu amek balek. cis cis cis bedebah ko! hahaha. sori sori. aku lah bedebah itu kerana aku SEWA je. bukan beli sendiri pon brg2 ni. kompom ar mak andam ambek balek sume2 tirai bunga cadar ape ke jadah sume tuh. hoho. last2 bogel lah bilik ni tinggal katil tilam aja. hahahahaha =D

Ah penat lah tulis blog ni. smpai lapar kejung perot aku. nak g makan ah.

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. tema pink+putih n gold ea kak ciare? memang x tinggal pink!~ =)

    ReplyDelete
  2. ^^IJE^^ haha tuh keWAJIPan. hekhek. erm kalo bleh nk buat semua PINKY PINKY everywhere tp nti takot xnmpk pengantin plak. tu pasal blend dgn gold =D

    ReplyDelete
  3. pelamin ngn tmpt beradu ..cun wok..

    ReplyDelete
  4. ^^Atty^^ hehe. sekali seumur hidup. biar puas ati tp bpatutan :)

    ReplyDelete
  5. sekali seumur idup! ape salahnye..mmg meletupz pelamin n blk tdo ko

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha