Thursday, June 25, 2009

Posing Gembira Lepas Nikah =D (gembira ke gedik? haha)

Erm gamba gamba gamba. itu je lah modal aku berblog dlm masa terdekat ni. or maybe sampai ke hujung taun. kahkahkah :)) alaa relax arr bg arr can kat pengantin baru nk berangan mcm artis. sapa nk berangan? sila join wifey club dulu hihi =D
Walaupon aku hanya berbekalkan gamba koleksi sendiri sebab masih tak amek gambo dari photog (dah 2 mgu dah gamba siap tp bila nak amek nii. i xde masa lar) kat perak, tp aku gigih2 jugak upload kat sini. itu pon atas ihsan bbrp photog terpilih seperti abg ipar aku; abg ed dan jgak videographer adalah suami cousin aku; khairil. tanpa mereka maka senyap sunyi lah aku kerana tiada gambar T___T mujur laa dorg baik ati tlg amek gamba & video tauuu =P err video tuh xtau la bila baru dpt letak sini sbb kena edit2 cut & paste jugak kan. hehe. itu konfem aku serahkan bulat2 pd pengapit aku utk tlg buatkan. nti aku belanja ko cuppacakes@wondermilk ;)

Ehh aku nak ulas pasal gamba di atas patotnya. erm ini adalah gamba seorg yg plg aku suka. 1st sebab nampak full smpai kasot. 2nd tak nampak tembam sgt. 3rd pose nya secara sepontan tapi nmpak mcm diplan. haha =D. 4th ada gamba my lovely savvy. sebab kereta inilah aku bertemu dgn suami aku ^___^ (sudah semestinya di atas keizinan Allah swt juga. jgn dilupa tu =D) err tp gambo berdua lebih baik tak banyak dlm koleksi sendiri. gamba berdua dgn suami byk dlm koleksi photog aku. haishh. bila laaa mau dpt tgk ni =D i can't wait!

Xoxo;
Ciare =)

9 comments:

  1. (^,^) sgt suka tgk gbr ciare nie...hehehe...ciare...org dh lm follow blog ciare nie...dr b4 kawin smpaila pas kawin nie...hehehehe...tq erk sbb bg komen kat blog org...erm skrg nie wajah nie tersenyum balik...sbb tgk gbr ciare yg cantik sgt nie...hehehehehe aceh2...nie kena belanje cuppacakes@wondermilk...huhuhu... Love_Myra_

    ReplyDelete
  2. mmg sgt cun la kamu...kasut tu pon..tudung..bace..sume la

    dan y paling penting..mest la kete itu..hehehe hidup SAVOC..dan dan je

    ReplyDelete
  3. sudah siap ke??
    pe lagi gi lah start savvy balik amik
    isskkk..
    boleh sabar ke tggu lama2 ni ciare??

    ReplyDelete
  4. ^^akustika^^ dah baca dr before kawen? huhu malunyeeeeee...malu sbb dulu b4 kawen sokmo wat entri merapu sakit hati tahap tension tiap ari.hahaa.apa2 pon TQ yer sggah sini slalu :)

    wahh ramainye mtk belanja cuppacakes@wondermilk..bleh jadik Duta neh.acececeh =D

    ^^yani^^ alah yani mana ada cun.ni sume superimpose semata2.hakhak.hidup SAVOC =D

    ReplyDelete
  5. ^^Dayu^^ dah siap...erm tp tu lah...xde slot masa utk balek perak..sabtu hubby keje..kalo larat mgkin ahad ni kot balek ari...uuh penat..sehari pon belom berehat lagik pas kawen ni T_____T

    ReplyDelete
  6. cun ar baju..ble ar nk dpt pakai cmne gak..hehe

    ReplyDelete
  7. ^^zack^^ TQ!

    ^^nedy nadia^^ ehh tak lama lagi tuu :)

    ^^dd^^ err aku pegang mas kawen yg diletakkan dlm sebuah album.kena pegang kuat2 kang kena rompak ^_-

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha