Wednesday, June 10, 2009

Terima Kasih Kawan2 :)

1st of all, terima kasih tak terhingga pada kwn2 yg dtg masa majlis aku 31 Mei aritu. walaupon korg tertipu dgn peta yg gtau UTP sebelah BHP padahal jaraknye 20Km lebih. HAHAHAHAHAHA. haishh kome ni terlalu comel lah. smpai terlalu serius thdap peta tuh. erm biasalah. aku punya peta tuh skala 1mm:10km. hihi. nti kang kalo aku wat peta start dari pekan Bota kang jenuh korg sesat sblm Bota. kira okay lah tuh peta dari exit Gopeng :)

Erm mmg terharu dan malu2 lah teramat sbb korg dtg aritu. AKU PON TAK PERCAYA AKU KAWEN. nak pegi jugak kenduri ciare kawen. sbb aku tak percaya aku kawen. hehe. ape aku merepek ni. dah mula lah tuh buat kerepek bisnis tiada keuntungan lgsg. baik jual budu selera kampung kat persimpangan Ajil kat jalan nak pegi K.Berang tuh kan. hahaha. erm aku jer yg paham. ko jgn gelak =P

Ya ya aku tau. korg nk tgk gamba kan? erm utk pengetahuan semua. segala gamba kawen mmg aku xde. yg ada kat aku gamba gedik2 senset2 ada. wakakaka =D erm so korg terjah lah blog kwn2 terbaik aku ni. TQ korg sbb wat entri khas psl mjlis kawen aku. cyg korg. harap korg selesa kat majlis aku tu. TQ yer :) muaahh.

dd dudu
mun-e
lina
ruru

Hah click jgn tak click link ni kalo nk tgk gambo. gambo dari photog aku insyaAllah plg awal next week. huhu. xsabooooo nk tgk gambo sendiri. kalo korg tak sabo nk tgk aku lagi laaaaaaaaaaa tak sabo =D

Aku rasa mcm byk beno jurucamera masa majlis tuh, sampai terlupa nk pass camera aku kat sapa2 utk tgkp gambo masa majlis. sudahnya pengantin xde gambo smpai terpaksa menagih kasih sayang kat camera org lain. hahahaha. sian sian. nti mgu ni nk kutip sume gambo2 aku kat cmera org lain. itu pon kalo sempat lah kan.

Ish rasa byk sgt benda yg nak dceritakan kat sni. Bermula dgn tragedi bukan oktober di hari nikah smpai lah kejadian2 kat blaku kat ganu. owh sesungguh aku realize (pesal pe tetiba ckp omputih ni??) yg majlis aku byk cacat cela nya. erm bukan sng nk laksanakan hajat kita 100% kan. setakat merancang bolehlah. yg selebihnya Allah yg tentukan.

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. tu perkara biasa ciare
    sama lah ansib kita
    kamera snediri takde sape snap
    adik2 smua busy
    ada pun time nikah je lah
    masa majlis, harap ihsan kawan2 je la

    *ciare, bila mau jog keliling PUJ9 sama2?

    ReplyDelete
  2. ciare dah kembali..
    slmt pengantin baru....

    aah x sabo nk tgk ciare pkai bj perantin

    ReplyDelete
  3. ---> AKU PON TAK PERCAYA AKU KAWEN. nak pegi jugak kenduri ciare kawen.



    panggggg~~~
    sedar diri siket ciare~ kamulah ciare itu ;P

    ReplyDelete
  4. same2 ciare~~~

    ja dgn perut memboyot itu selambe2 je die jengket kaki. hahaha. mama rock la ja! :D

    ReplyDelete
  5. Ciare...
    Sori bebanyak...aku nk g kduri kawen ko kt ganu...aku dh wat blik baju dh nk g sn...nnt aku citer kt ko aper jadi..sub..sub...

    ReplyDelete
  6. ^^ejdeejasmi^^ 1 @ 2 mggu lg baru siap.

    ^^dayu^^ tuh lah psl.bila org tanya nk tgk gambo rs tertekan sbb kite sndiri xde gambo T___T. joging? erm kalo tgk jadual, weekend terakhir bulan ni br free. mgu depan dgn mgu lg satu kena blk perak ada sedara kawen. berkorban lah pulak utk blk kg. huhu

    ^^Neeza^^ TQ akak. sabo yer. kite tggu gambo siap sama2 :)

    ^^dd^^ nape ko tak ajak aku g kenduri ciare kawen? :P lari lariiiiii. hahahaha

    ^^mun-e^^ ja mmg mama rock @ HOT mama =D

    ^^Nana^^ uuu T____T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha