Wednesday, June 24, 2009

wonderpink! eh silap...wondermilk lahh =D

Erm rasanye semua dah sedia maklum kot dgn wondermilk cuppacakes ni. keenakan cupcakes dia nombor satu di tekak aku buat masa ni. tiada tandingan lagi. kalo ada yg lagi sedap sila inform, aku nk cuba :)

Erm aku tak ingat bila, tp aritu aku culik nana & dina teman aku (err dgn kata lain paksa mereka teman aku haha) ke updown lama tu. sbb rasa nakkk sgt makan cupcakes ni. rasanya dari 2 weeks before kawen dah tertangguh nk makan cupcakes situ. hehe



Owh lazatnya....rasa nak makan lagi la. tp malas nak ke sana. jln jem. uuuu T____T

err itu aje. saje nk bg korg terliur sama. hehe =D

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. ye saya sgt terliur...kamu bersalah buat sy terliur..ehhehe

    ReplyDelete
  2. ^^Yani^^ meh arr trn KL mkn cuppacakes =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha