Tuesday, July 28, 2009

Baby boy in the house!! =D

Yeah baby. Ada tetamu diundang tapi tuan rumah dalam keadaan tak bersedia sebabnya tiada pengalaman hehe =P. Alkesahnye, sewaktu hari kejadian yg penuh propaganda kat umah aku sabtu lepas, ada tetamu comel dtg. sebab daddy kpd tetamu comel tersebut ada job bersama suami i. maka babynyer terpaksa bermain2 dgn aunty ciare. hehe. i likeeee ada baby dlm umah. otomatik terus ceria =Dnama manja saya IS. umur saya 3 bulan. berat saya 6 kg =) daddy sibuk keje dgn uncle MK, mummy pulak keje on weekends, jadi aunty ciare akan menjadi bibik saya =D

chinese look laaaaaaa..padahal bapaknye jawa & maknye ada keturunan indon sket. babynye jadik chinese look =D. ehh tp keturunan jawa & indon mmg lawa2 apeeee <3 erm aunty sebelah tu over sket. sekian harap maklum =P

ceh uncle MK ni lagi over. hehe. owh hensem sgguh suamiku ;) ^______^ <3

auuucakkk!! ^___-

hehe akhirnye senyum sket jek. sbb otomatik kalo ada camera dia dok usha camera semacam. kalo takde camera elok pulak tersengih2. aisehhh ;)

okay itu saje. da~~~~~~~

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha