Wednesday, July 8, 2009

#Day 3 at langkawi, gedik santai yeayyyy ^_-#

yelah yelah. ni entri last kat langkawi. aku pon naik muntah tgk tajuk langkawiiii jek. haha. ape baranggg =P pasni nak cite honeymoon kat Melbourne plak. wahhahaha. cabotttt =D

Okay mari enjoy the last day ^_- sbb tak sabar nooooo rasa nak balek =P
tapi tak dapat dinafikan betapa enjoynya pegi langkawi. err tp langkawi is not that best like what I've imagined. tapi view mmg superb lah. pantai sgt lawa & biru tp aku tak berkesempatan utk mensentuh pasir langkawi lagi. biasalah, kami pergi atas urusan kerja jugak. but stress telah ditinggalkan di KL. cuma bwk diri dgn pikiran yg lapang. so buat kerja pon happy :)

in other word, we really need a vacation. (WE merujuk kpd pekerja2 yg tension smpai nk terkeluar otak. naseb bos paham. TQ bos). Hatta ke mana2 pon tak kesah. langkawi pon okay. tak perlu demand lah jauh2 sampai ke negara lain. yg penting trip ke langkawi betol2 melapangkan minda kami dan memberi smgt baru utk bkerja. semua masalah aku dah tinggalkan pada pramugari2 airasia tu. HAHAHA =D errr ini lah akibatnya bercuti tanpa tripod. maka gamba adalah tunggang langgang =P

uu sgt best kalo bleh bwk suami sekali. tp...apa kan daya....T____T

owh sila amek peluang ke SPA okay.

amacam muke gadis2 (err gadiskah aku??? ;p) lepas kuar dari SPA? hehe. err tipu jer. no SPA at all. hehe

tarian buluh serawak ni senang aje. ko main lompat2 katak pon jadik jugak rupanya. kahkah =D

dlm blk training. training ape jadah ni mcm main bersilat ala2 tarian ngajat tampiiiiiiiiii jek!!! hahaha.

:)

gedik santai di airport. sumpah gedik. sampai org lain dah naik muntah tgk we all posing2 pkai timer. kahkahkah. oleh kerana dpt release tension, maka trus tak tahu malu =P

lagi aksi gedik. tp dalam keterujaan nak balek jumpe suami ^_-

erm konon nk bgamba dpn kapal terbang kertas tu (sila klik utk besarkan), aleh2 kena marah dgn pramugari. tak cun pulak tu. haha. meh aku pon nak jadik pramugari. haha =D

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. dah blik ke pgkuan suami..
    hahaha
    =)

    kesian hubby kna tinggai

    ReplyDelete
  2. ^^zack^^ itulah yg ku tunggu2 :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha