Monday, July 20, 2009

Entri Bunga Bunga Cinta: 18 July

Haih. dulu benci sangat2 sampai nak sepak2 org yg jual tudung ni =P tp skang aku pkai plak?? kahkah. sila kutuk skrg cepat. ceahh ;) erm anyway DEMI SUAMI (saje pakai urup beso hehe) apa saja bleh dilakukan betul takk??? hehe. suami kata "Pakai la tudung ekin tu kalo nk kuar umah. senang sarong. tak payah iron2. nak jln2 baru pakai tdg biasa". Hehe. er dgn kata lain, dia nak memudahkan bini dia bersiap tak de lah terhegeh2 mcm makcik ke apetah ^%&$#@ !! hehe.

Err tapi serius mcm teeettt bila pakai tdg ni eh? mmg camne ke rupanya?? dah la pipi aku tersembul semacam T____T. Tp mmg ah aku pakai utk semata nak kuar umah sapu2 smpah ke, bersembang dgn jiran ke, pergi ke pasar borong ke huhu. kalo berjalan2 serius tak nak ah pakai very tah seswai tauu. huhuuu

Nape aku melalut pasal tudung neh? anyway aku mau bercakap mengenai 18 July 2008. iaitu sudah setahun yg lepas :) pejam celik pejam celik kami sudah pon bernikah ^___^. oleh itu kami meraikan tarikh tersebut pergi ke tmpat 1st date kami. hehe. iaitu PAVILLION. yup. that was our 1st place for dating. keh3. sumpah aku tak penah pegi pavillion before dating ngn mamat tu suami. mmg agak jakun ah jugak. haha. eh tak mau ah cite pnjg sgt. yg sweet sweet nak simpan dlm hati =D

Pergi ke pavillion nonton Harry Potter and the half blood prince. erm to be exact, this time it was not like what i've expected. harry potter 1,2,3 lagi best yabedaabedooo. Tapi tidak lah tak best. BEST tetap BEST. cuma expectation terlalu tinggi sampai ke langit biru tp ceritanya sampai puncak gunung everest je. dah lah dumbledore mati T____T (err sori eh pd sape yg tak tgk lagi. heh) pastu tergantung plak. haish. xpe ah nanti aku wat 1 movie preview psl Harry Potter neh ;)

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. cantik je akak tgk tudung ciare tuh..

    ReplyDelete
  2. comei je nengok ciare pakai tudung nie..
    nedy byk kx da try tp pastu mesti cabut blk sbb pipi nie la..huhu

    ReplyDelete
  3. cia...cantek ar..
    sapa kat atak sesuai..
    mula2 mmg ar rase gitu..
    tapi lama2..kamo akan addicted dgn tudung tersebut..
    mihahahahha

    ReplyDelete
  4. cantik la ko pakai tudung tuh..mcm pakai tudung biase jer.. weh, harry porter x best? tu la aku ske bace novel lg dr tgk movie die.. byk skip tau kalau movie..

    ReplyDelete
  5. ^^Dee^^ erm cuba2 dulu..memenuhi permintaan teman serumah.cewah =P

    ^^NedyNadia^^ err tu sebab angel baekkk tu.kalo angel tak baek cam bluhippo pon ada kak =D

    ^^Ann^^ errr not sure akan addicted ke tidak..he3..tguuuu...kalo addicted kompom jadik pemborong setia.kahkah

    ^^zarith^^ TAK SEbest ku sangka T___T nak baca novel gak ah.kalo blom tgk please jgn tgk.hoho

    ReplyDelete
  6. ok je tudung itu...mest kamu tgk kite pakai tudung mcm tu..then kamu ckp "ish yani ni xsesuai benor..dah la pp tembam"

    hoho y penting...sonang..belasah aje..

    eh tarikh 18 hb adalah tarikh yang sama ngan kite lor..hehhee tp kite bulan laen

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha