Thursday, July 23, 2009

Erm. bak kata cikrose (bride-to-be neh. hehe glemer u :P) aku kena tangkap gambo tutup bahagian pipi untuk elakkan masalah ketembaman pipiku. ewah. hehe. tp skang aku ada tips baru iaitu fokus kat idung so pipi nampak kurus sket. kahkahkahkah =D ni tips dari celah mana aku dapat pon tak tau. but u know what? macam berkesan jek (sila rujuk gamba di atas). hehe. nah amek selonggok idung kembang ku. kahkahkah. mengucap panjang seh kalo mak i tgk gamba ni =P
okay lah mak. nah tgk gamba adik yg CUN ni. excuse me. kahkahkah. alaa inai di jari da nak abes T____T. ann nanti save sket inai utk i. hehe. guwe kepingin mau berinai semula. owh i love the smell. err maksudnye smell of inai lah. hehe.

erm okay jugak kan tangkap gambo sekerat2 camni. nanti org pon tak de lah cam sgt rupa aku kalo kat dunia sebenar. cewaaa. kalo nak tau rupa sebenar sila cantumkan gamba2 yg ada. huahuahua. tak lawak langsung ah ciare (-_-")

okay ah tak de gamba dah nak upload. hehe. kang aku upload gamba lain2 kang tak abes 7 hari nak upload. haha :D erm aku rasa nak memekapkan orang lah. dd u're gonna be my 1st model. ngeh3 =D. err but u're working for the whole weekend eh??

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. ahhaha..cia inai ker? ada bnyak ar..tapi inai tiub tu lar..yg mekah punye...huihihi...

    nak jadi model cia gak..
    sila mekap kan saya buleh????
    sambil wat mata dolly..wink2..

    ReplyDelete
  2. ahaaa, aku ngan dudu memang selalu carik jalan nak amik gambar xnak nampak muka tembam, 1 lagi tips, kalo amik gambar ramai2, jangan dok depaaan, haha

    ReplyDelete
  3. waahhh nak jer hahhaha
    tp wikend ni x bole laa plakk (T_T)

    sabtu kenduri, ahad kene g opis sob sob sob

    ko prefer nak mekapkan katne :D

    ReplyDelete
  4. ^^Ann^^ hehe. eh inai tiub tu merah ke tak eh? mau beli ah kalo merah. hiks =P mau jadik model?? hehe. alaa biar i wat testimonial dulu. kehkeh

    ^^Rose^^ amboi byknye tips korg...erm xpyh la tips2..korg dedua kurus keding dah tau T____T i jeles

    ^^Dd^^ erm tempat mekap adalah di rumah i bleh?? hehe tp next week aku lak balek ganu..ish ish ish

    ReplyDelete
  5. hmmm..merah lar jugak...every ayah ann g mekah..mmg memborong inai kotak tuh..buleh2 klu nk beli..hhihihi...

    ReplyDelete
  6. ^^ann^^ owh mekah punye eh?ada sape2 g mekah x? nak pesan =P

    ReplyDelete
  7. ayah ann mmg selalu ke sana..nati lar ann minta dia tolong belikan klu g sana...xpun klu cia nak..nt kita meet mana2 ann pass kat cia k

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha