Tuesday, July 21, 2009

Heh. baru hari selasa tapi dah countdown ke weekend. ada apa pada weekend? tiada apa apa kok. hehe. saje je. sekarang ni, dunia pekerjaan aku langsung tak memberangsangkan. tiada keuntungan langsung. (sejak bila pulak aku berbisnisss nih?) pendapatan dapat sekali sebulan saje sebab makan gaji. hehehe. baiklah. takbuat loyer buruk dah. janji.

Erm tak sabar nak weekend sbb ini adalah sabtu pertama suami akan CUTI. means ada 2 hari utk berdua-duaan. cewah =P alkisahnya, dalam sebulan company akan bagi sekali sabtu saja utk bercuti. huhu. sedih occay T______T. sabtu lepas mujur demam, kalo tak confirm aku dah berjimba ke mana2 dgn geng kelab bujang. hehe. i kan ex-kelab bujang. hehe <3>seksi malas nak keluar bila dah masuk umah. Bila masuk pintu umah, otomatik aku akan membuat kerja2 surirumah. Dah dinner, mula lah longlai depan tv. teman serumah slalu jgk ajak "sayang jom round2"......secara spontan aku menjawab "erk round2 malam buta ni? (padahal baru jam 9) Malas laa nak kuar, nak tuka baju, pakai tudung sume...(buat muka monyok)"...hehe ni mmg selalu berlaku lah. ceh. padahal dulu masa berdating kul11pm tunang dtg pon sanggup tuuu siap2 keluar. hehe. tp skrg kemalasan berganda.

Mungkin sebab kejadian di atas dia telah belikan aku tudung ekin tu. senang sarong tak perlu iron. hehe. eh sebenarnya entri ni akan sgt membosankan. ni cume coret2 nak ilangkan boring jer. tgk, sampai title pon tak ada. tak perlu baca kot. sila skip ke blog lain. hehe. jgn degil! ;)

Owh di kesempatan ini nak ucapkan tahniah kpd opismate Zul sbb isterinya@kuehbangkit telah selamat melahirkan cahaya mata pertama mereka. tahniah. baby itu sgtttt kiut. Secara kebetulan, rupa2nya kuehbangkit asalnya org kg aku jugak. hehe. dan tak sangka pernah membaca blog beliau tapi tak tahu pulak dia isteri kpd opismateku. (err dua fakta ini tak diketahui oleh kuehbangkit hehe.) sekali lagi, tahniah secara banyak. nanti pas baby kuar NICU wat la majlis, kami sudiii nak datang. hahaha. ape kes ciare ni sibuk betol??

owh bercakap pasal majlis, baru teringat kami belom buat housewarming. erm insyaAllah awal Ogos nanti @ sebelum puasa. akan diberitahu kelak. geng keras upm, sila alert. korg wajibulghunnah dtg okek =D

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. i xwajib dtg ke?hehehhe

    mane gambar tudung ekin??

    ReplyDelete
  2. house warming... umah panas
    umah panas
    jgn lupa jemput jiran ni eh
    nama je jiran tapi tak pernah bersua

    *jiran apakah itu

    ReplyDelete
  3. ^^Yani^^ hehe.kalo dtg KL nanti wajib lah dtg tau.ehh gambo tdg ekin ada pd entri di bwh2 sket.hehe.sila buat ulangkaji =P

    ^^Dayu^^ ehh dayu sbg jiran konfem kena dtg awalll hehe nk mtk tlg masak.hehe.eh tipu je.nti pon kalo jadi order catering je.em tapi nk pilih tarikh susah ya amat.ngalahkan nk pilih tarikh kawen.silap2 nti wat pas raya utk openhouse ;) erm bila mau ketemu eh?nti kite wat sesi isteri2 main msk2 nak.hehe

    ReplyDelete
  4. ciare : nak datang jugak..hehhehe..eh..? buat lar open house time raya...huhu..bleh serbua ramai2..oppss!! tetiba je suh buat time raya...hahahha

    ReplyDelete
  5. ^^Ann^^ hehe.tguuu.tak pasti lagi bila.tp nak buat jugak sbb tak best lah duduk umah baru walopon dok umah sewa jer, tp tak buat majlis doa selamat kan....yg pastinya nti ciare dtg umah ann dulu. yeayyy =D

    ReplyDelete
  6. hmm..buat ciare..jgn tak buat k..hiksss!! op cuz kamu jumpa daku dulu..hhhihihi....

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha