Thursday, July 30, 2009

I've got parcel from Redmummy =D

Ape?? dapat parcel from Redmummy? heh. jangan nk perasan ciare. ko tu beli barang dari redmummy. bukan dapat adiah dari ke apatah. tak payah nak heboh 2,3 kampung. hehe. tak kesah la adiah ke beli ke. nak cerita jugak. heheLast week, aku telah mengorder satu barang dari blog RM. hehe. biasalah, i ni silent reader, tapi bila dah ada produk cenggini mula lah start un-silent kat blog tuh. heh. gigih you mengorder melalui blog dia kemudian berkomunikasi bersama org kuat RM iaitu Sirman suaminya melalui Gmail. okay lah. sgt pantas membalas segala pertanyaan aku. huhu

jeng jeng. ini diaaaaaaaa =D. apakah bendanya???

yup 2 PAC pigments ;) (code utk pigments ni aku tak ingat. sila rujuk blog dia) i loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee it <3. ko pakai lah camana pon. combine je dgn kaler apa ko nak. KONFEM cantekk. suami dah puji2. ehem3 ;)

itu sahaja. sekian :) kalo nak tgk hasilnya di mataku, kena tunggu lah dulu. huhu~~~

psttttttttttttttt: masa korg baca ni aku dah smpai trganu :) mak, adik rindu mak. nanti ari merdeka kami balek perak pulak ey <3

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. owh tgh cuti2 ke trg la ni..huhu sakan no

    ReplyDelete
  2. ^^Yani^^ rugi yani tak dtg tauuu..makanan sodap2..lebih sdp dari lauk pauk time kawen aritu T____T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha