Tuesday, July 21, 2009

Kenangan Terindah ^__^

^__^

with my BFF~~nur imirah & her bf :) ~~ miss our sweet times at semetrik.

geng keras masa kat UPM. puteri tujuh tak lengkap ari aku kawen T__T. atas dari kiri: pae, dd, bunge, kaklong. bwh dari kiri: ja, biku, muni, rose & lina :)

org kuat savoc =D. atas dari kiri: wan, kazam, omar, achan. bwh dari kiri: kak niza&auni, kakshima, achan's wife & son & omar's wife :)

geng keras sekolah menengah. hehe. atas dari kiri: zam, kenit, iwan, ali. awek dari kiri: miss X, ayang :) err miss x ni awek kamu yer ali???


Err sori atas keterlampauan editan gamba2 di atas. sesungguhnya baru lawa edit secara over utk diprint sbg custom album =D

Terima kasih kawan2 yg datang masa majlis di perak aritu. yg datang dari jauh tu terima kasihhh byk2. mmg terharu ramai yg datang. erm tapi dlm koleksi photog aku sikit jer. ramai yg tak sempat bergambar. yang dtg waktu ptg pon tak sempat bgambar sbb aku sibuk outdoor photoshoot. sori yer pd yang tak sempat bgambar. photog aku pon kecoh jer sume nk cepat. huhu. tak pelah, nanti kita jumpa lg di lain tempat & di lain masa. sayang korg semua. muahh :-*

pstttttt....this gonna be the last entry about my wedding. the rest, let it be the bestest memories in our life :)

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. kamu...buat sendri eh custom album..ssh x?

    wah ramai gak dak savoc yang pg eh..clap clap

    ReplyDelete
  2. kelihatan diriku mengembang dgn kadar yang tidak best. dulu menguncup sgt. hok hok. nak yg sedang2 saja. bole x....

    ReplyDelete
  3. ham balas dendam...saje je letak gmbr yg xde kewujudan aku...wek!

    ReplyDelete
  4. ^^Yani^^ erm actually gamba dari photog tak edit sgt pon. tu pasal edit sendiri. pastu anta kedai utk wat custom album.tp tak anto lg.hehe

    ^^Faizah^^ err at least dulu kak long menguncup..kite ni dari awal dah mengembang. HOW?? =D

    ^^mawar^^ uhuhu gile kejam balas dendam. dah la dating dgn iwan tak ajak i =P

    ReplyDelete
  5. lawa lah persandingan ko yang. x saba aku nk kawen..hehehe

    :D

    ReplyDelete
  6. ^^Zie^^ sabooo sabooo...pas raya kan ada kemajuan nanti..teeeetttt :p


    goodluck cayam :p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha