Wednesday, July 15, 2009

Masih dalam mood pengantin baru. nak upload jugak gamba kawen :) hehe

Ya aku masih tak boring mengedit,menatap&mengupload gamba. smlm gigih mengecikkan saiz gamba & edit sikit. err photog aku tak edit pon gamba. apa yg dia tangkap itu lah yang aku dpt. redha redha. biasalah pakej murah wat gaya pakej murah. ada jugak dia edit dlm 10 keping gambar. but trust me, the results are not that catchy. so aku melantik diri sendiri utk mengupdate gamba. thanks to husband kerana berada di sisi semasa mengedit gamba & memberi idea mencurah2 sampai bergadoh2 nak edit camne. kahkah. last skali, dua2 layan game squash. we addict that game kan sayang sampai tido pukul2 pagi lepas tu lapar makan maggi. padahal dinner dah makan 2 pinggan nasik masing2. kahkahkah.

So ini adalah hasil edit oleh mrs.ciare :)
ewahh. berdebar2 siot nk tggu mempelai lelaki dtg ;) ya-a-owww. gataiiii :P

tu diaaa. my ex-bf, ex-tunang sbb now dah ada jawatan baru jadi SUAMI. I love you. I miss you. rindunyaaa. cepatlah pukul 5.30pm. lambat betol jam ni. aku forward masa kang. kahkahkah

teng teng teng! :)

ehh sempat ko menggedik yer?? ^__-

mrs.ciare with mrs.hana yg comel dan sedang on the way menambah warga malaysia baru ;)

sedapp lauknye. tp corset ketat noooo. xbleh mencekik byk sgt :(

u suap i

i suap u.

HEHE. sekian saja. besok lusa lah aku upload lagi. batch seterusnya gamba bersama2 rakan. jenuh nak edit2 dulu ni. owh tak sabar nk anto soft copy nk wat custom album. yeayy =D

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. gerun tgk muke kerol yang last tu..mcm nk terkam kamu je...wah....teeettt

    ReplyDelete
  2. alololololo comelnya ciare warna pink!! merah pink and putih, memang kena lah gaya ciare tu haha..

    ampun bangat tak dpt menghadirkan diri ke kenduri kamu wahai kembar.. sob sobs

    ReplyDelete
  3. ehehehehe
    i pun walau gambar sudah diedit
    i masih nak edit lagi raw picture
    nak juga hasil edit'an sendiri

    ciare, nak antar buat custom album kat mana??
    camne charge dia??

    and one more..
    dah apply sticker kete untuk kawasan umah?? kitaorg ingatkan free,skali kena bayar rm30 dah

    ReplyDelete
  4. ^^ami^^ hehe minah pink rupanya aku nih.heh.uu tetap cedih ah kembar xdtg T___T

    ^^Dayu^^ tulah, tgh gila mengedit skrg nih.hehe.erm cdg nk buat custom album kat ioi mall jer.kat kedai gamba bwh skali.sample&harga dia bleh tahan ah jgk.cam lawa.hihi.what??kena ada sticker?kami xtau pon.ingatkan taman gitu xpyh bersticker bagai

    ReplyDelete
  5. cantiknya baju pink!!!! lawa sangat...ish..xtau nape terlalu addicted ngan org kawen dua tiga minggu nih..

    ReplyDelete
  6. ^^yucIka^^ TQ TQ.i pon mmg suke sgt baju tu.rasa nak curi aje terus dr mak andam tu.heh ;p haaaa, tu maksudnye nak dekat dah la tu.cepat2 suh cik abg masuk minang ^__^

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha