Thursday, July 16, 2009

Movie Review: Transformers [Revenge of the Fallen]

Yeah it's true. cerita ini best. well done pd sape yg buat cite ni. ceh aku malas nk amek tau sape penerbit ke pengarah ke nama pelakon pon aku tak amek pot. kesimpulannya jalan cerita, effect bunyi, teknologi dia mmg salute ah. tah bila malaysia nak wat cite2 camne. but upin ipin is a nice try. tp upin ipin tu 3D. okay dah kang lari tajuk buat review upin ipin plak. kahkahkah.

So, sepanjang2 tgk cerita ni dari 1st start sampai abes,(owh it's our 1st date & 1st movie after married <3) mmg fokus giler dan menyeronokkan. eventho dpt duduk row ke-5 dari depan, which is tengkok aku naik krem sbb mendongak sokmo. huhu ;)

haih kesimpulannya i very like story mory yg berunsurkan manusia plus animation, alien2, robot2 ni. i mmg suke sgt. hehe. lagi tak logik lagi aku suke.

Next in queue: ICE AGE (3D) dan HARRY POTTER. yeah baby!

notes: kalo berjaya dipublishkan maka auto-scheduled udah sihat :)

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha