Monday, July 6, 2009

No Money No Talk $__$

Yezzza. no money no talk. apa gunanya bercuti (ehh bukan outstation ke?) tapi tak ada duit?? takda makna right?? so jgn tanya aku beli apa whatsoeva. hati sudah meletops. cewah. dramatic sgt lah konon. padahal tak ada duit pon TERshopping jgk lah kan. sikit aja utk kaum family. sapa nak sila jadik family aku dulu. kehkeh ;) serius cikit jer shopping kot. beg masa datang 8 kg. masa balek 10.5kg je. see??? tp ada tambahan 1 beg galas ;)

betol lah. no money no talk. kalo nak ikot kan, bukan tiada duit sebab berhabisan utk kawen. tapi duit abes sbb Insurans&Roadtax kereta. huhu. ni rasa nak jual jeee keta tuh. hoho. dah lah dia main pancit2 pulak lately. saja nak dera pengantin baru. maybe kereta aku jeles sbb since kahwin aku dah agak lupa daratan. lupa nak belai dia (baik aku belai suami :p), lupa nak isi myk smpai sokmo isi time myk betul2 nak abes (ni pengaruh rakan serumah@suami yg suka isi myk last menet. tp sgt magic sbb walau mcm mana pon, myk tak penah abes tgh jalan. selamba jer dia bwk keta berkilo kilo kilo meter tp lampu minyak dah nyalah. kehkeh), lupa nak mandikan dia (baik aku mandi kan suami aku..tettttttt 25SX =D. kahkahkah), lupa nak mcm2 lah. maka maybe dia cemburu dan mula rosak itu ini sbb aku tak layan dia. maybe. haishh. mungkin aku perlu kawen kan savvy aku tu. tp aku nak carikan savvy kaler pink. ada tak?? kalo ada sila gtau sbb aku nak cari menantu kaler PINK =D

Dgn ini,
tamat lah sebuah entri tak berkualiti. xtau lah napa dlm banyak2 gamba aku pilih 3 gamba ni. gamba pertama utk menunjukkan puan ciare sdg mengembang dgn jayanya. gamba kedua lak menunjukkan saiz lubang idung sebenar. mgkin sebelum ni ada tertipu dgn gamba aku konon2 comei whatsoeva kan, so ini adalah yg benar. bukan cubaan. dan mata aku bukan bulat seperti yg digembar gemburkan. maybe NAMPAK bulat sbb pakai celak, mascara & eyeshadown dan sbgnya tp sebenarnya mata aku sepet yaaa amat. people used to assume i am a sabahan malay. tp aku perak nooooo. takdenyaaa aku nak paham ko ckp sabah. haha =D. dan lagi satu, pipiku original tembam, tiada sebarang suntikan utk menjadi begitu. gamba ke-3 adalah destinasi kami selama 3 hari. seronok sbb free-of-charge. tapi kalo pkai duit sendiri i prefer other place. next time kite pergi sana eh sayang. i love you <3

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. ciare~~ sebentar tadi aku try masuk blog ko ni tapi dpt error ni:-

    You have tried to access a web page which is in violation of your internet usage policy.

    URL: ciare.blogspot.com/
    Category: Pornography

    watta????? blog ko kategory porn kah? tp lepas aku letak www kat depan baru bole masuk.. huhuuh benci ah ofis ni sume nak blok pastu salah blok. bengong!

    ReplyDelete
  2. best tu awana porto malai..destinasi y yani akn pg utk honeymoon nant=p

    ReplyDelete
  3. ^^mun-e^^ hehe..mmg porn pon.semenjak kahwin ni sedikit porn kotttt blog aku..kahkahkah =D


    ^^yani^^ wahhh dah rncang g awana porto malai? =D bgs bgs perancangan masa depan.hehe.tp kite lebih suka chalet yg tradisional sket.br best kat tepi pntai..awana xde pntai.batu ada ;) but not that bad. okay je :)

    ReplyDelete
  4. sudah berjalan merata..
    x de ke cenderahati untuk kite..
    hihihihi

    ReplyDelete
  5. klu akak suke je g kursus jauh2 sesambil jenjalan nih..hehe

    ReplyDelete
  6. byknye beg ko..g 3ari je kn????

    ReplyDelete
  7. ^^Hana^^ Puan Hana (ehem ehem :P), beg aku tiada dlm gamba. uuuu sampai ati ckp tu sume beg aku. tu beg2 opismate aku.FYI, beg aku plg kicik tauuuuu....uuuuu..nk wat camne....dorg sponsor penginapan&makanan jek..patotnye sponsor shopping rm1000 sorg ke.baru sedap sket...T_____T owh :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha