Wednesday, July 29, 2009

"Ole Ole Vietnam" ~ TQ Ann =)

Hye hye. hehe. minggu ni rasa macam selow sket pergerakan blog aku nih. tak ape yg penting nuffnang laju. muahaha. ceh laju lah sgt KONON. baeklah, entri ini adalah utk menitipkan ucapan TERIMA KASIH pd cik-bakal-puan-ann :) mmg salute ah ngn dia. tgk dok sibuk2 wat persiapan kawen yg tak sampai 2 mggu je lagi, sempat lagi menghantar parcel pd teman2 blogger. TQ ann =DEhm sape yg baca blog dia tau lah dia baru balek dari mana aritu. hehe. hish nanti g la honeymoon jauh2 sket dah alang2 bkerja di bidang tourism nih ;) kalo aku konfem dah pegi negara mana tah. cewah berrrrangan kejap. heh :P Ni lah ole2 dari Ann. siap ada ucapan lagi tuh. ish terharu guwe T__T ehh tetiba sentimental plak. hoho

:)

Em ni kotak yg sgt comel. siap ada cermin. bleh la taruk barang2 kemas. cewah cam byk je barang kemas :P dan jugakkkk keychain simbol vietnam ;)

disertakan bersama mini-mat hehe. bleh lapik2 laptop ;) TERIMA KASIH ann. tapi daku rasa bersalah........sebab tak pasti dpt dtg wedding ann atau tak. semuanya sebab ITU. haish. ape2 pon dtg atau tidak, I'm sure u're gonna be a very pretty bride sbb kamu mmg pretty. hehe. chaiyuk chaiyuk! jgn nebes2...relax...everything will be okay insyaAllah. TAHNIAH in advance yer ANN & TUNANG :)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. wah bestnye...pg satu tempat dpt hadiah..pg tempat laen lagi dpt hadiah...

    mmg sgt beruntung...murah rezeki ann..hehehhe

    *pst..puji2 ade makna ni=p

    ReplyDelete
  2. ur most welcome dear..niat nak bg dah lama..tak tak de masa nk wat parcel tu..asik lupa je..mihahhaha...

    anyway..klu xsempat dtg time wedding tuh..leh dtg lambat2 pun xper..ok jer..takpon dtg time malam berinai tu..hehehehe...

    tapi mmg daku nk jumpa kamo..
    hihih..eh?? nati kita pi honeymoon sesama..cehhh..mihahahaa

    ReplyDelete
  3. ^^Yani^^ apekah maknanya?? :D hehe.erm mmg suwit sgguh si ann ni..


    ^^Ann^^ erm mlm pas bsanding msti ada potong kek kan? weols serbu kek lah =D

    ReplyDelete
  4. alamak..cia..potong kek tu siang tu jugak lar...heheheh...

    yanie : hmmmm...kamo nak jugak ker? muleh2..tgu nex trip.. mihahhaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha