Wednesday, July 22, 2009

Ops! pada sape2 yg sdg mengidam jgn salahkan patik jika anda terngidam seswatu lepas abes baca entry ini. cewah =P erm weekend aritukan aku demam kan. (tp sempat lagi kuar mlm malam mggu nak celeb 18 July punya pasal. ahadnye sambg demam T___T). sampai tergendala nak pegi majlis cik puan intan ari ahad lepas. mmg dah semangat nak pegi majlis dia. uuu....sori yer puan intan (-_-")
eh apesal senget nih? hehe malas nak rotate. pandai2 lah senget kan kepala ;p sukkeee sgt stand lamp kecik ni. pemberian2 cewek2 companyku iaitu Dina, Zila & Addib :) TQ you all. sgt comei benda ni. actually lebih seswai letak bilik tido tapi tak nak. saje nk letak ruang ramu. heh
tengok ni. bini sape laaa rajen sgt2 ni. demam2 pon tetap masak utk mulut sendiri dgn mulut suami. hehe. almaklum lah kang kalo tak masak kang den lapoooo susahhh pulak ;) ini adalah sup kepala ikan merah. erm suami kata sedap. tp aku kata tak sedap. maybe sebab mulut tak sedap akibat demam atau mmg tak sedap tapi suami nak amek hati T______T
ahadnye demam lagi. tetiba menusuk kalbu pulakkkk bau durian pemberian mak mertua. utk menghilangkan bau-bauan tu baik aku masak kan segera. nak makan mentah durian tu tak lalu sgt. so baik buatkan kuah durian kan. erm ada org kata pengat durian. tak kesah la ape namanya yg penting hasilnya sama. ye dokkk??? =P
tadaaaaaa~~~kuah durian panas panas dicicah bersama roti. uuuu~~ sedapnyeee...tp sikit je, sbb durian mak mertua bg tu ada yg dah masam. so yg manis & elok sikit aje. lepas lah makan 2x utk 2 org :)

bye!

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. apsal pokok lam pasu kecik tu cm dah nk jatuh ke luar je nengok?
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. ci-are... pandainye ko masakk... mm jeles2... ;p

    eh eh aku x baca pun post ko pasal falah tu walaupon sebagai silent reader.. aaa nape ko letak gambarku yang buruk itu....

    nangisla....

    ReplyDelete
  3. huhuh...pn ciare dah pandai masak..heheh...nak jugak masuk mulut daku...

    ReplyDelete
  4. bgus gila akk..
    mcm2 bnd ley masak

    ReplyDelete
  5. ^^Nano^^ hehe dia nak mencari cahaya matahari kot..tu pasal senget =P

    ^^Kaklong^^ hehe..entri psl falah tu special tau ;) alaa mana ada pndai masak..tu sume yg basic2 je..ikan 3 rasa ke, pizza ke, blom tau lagi nk buat camne =P

    ^^Ann^^ hehe...alaa ann lg terer msak mcm2..ni baru beginner tauuu

    ^^zack^^ uuu..tp kek tak pndai laaa..kuih raya pon tak pandai jugak T____T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha