Thursday, July 2, 2009

sesekali jadi artis best jugak eh


apa korg ingat artis jeke dpt award?? blogger pon dpt award tau. tapi pentas dan ucapannya secara maya. hoho. maka lepas ni sapa2 yg rasa nak sponsor stage, makeup, wardobe, hadiah tuk penyampaian award pd blogger dipersilakan :)

1) Kene letak award ni di blog ~~ sudah letak dah. nampak x nampak x? kalo tak nampak mksudnye nak dekat dah tuuu =P hoho
2) Bagi award pd 10 blogger yang rapat dengan anda atau yang anda suka/minat atau senangi dan memberi inspirasi kepada anda ~~ haishh ramainya. erm aku mau beri award ini kpd 10 followers yg plg latest follow aku. amacam?? okay x? =D
3) Memberitahu penerima award ini dengan memberikan komen di blog mereka ~~ baekkk. tp tgk ah kalo ada masa. hoho
4) Sesiapa yang ambik award ni sila tinggalkan komen di entry ini..tq ~~ tq in advance. sape dah jwb habaq nooo

Last but not least, TQ pada cik yanie teman seperjuangan savoc ku kerana beri award ini :)

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. hueh hueh hueh...ur welcome my dear

    ReplyDelete
  2. ^^yani^^ tensen tauu...entri ni patot kuar ari kamis kul 5 ptg..tp xkluar2..nape scheduled entri cam da xbleh pkai ni T____T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha